Pàgina 1 de 1

Agustí Pagespetit In Memoriam

Publicat: 19 març 2009, 19:52
Autor: rimbo
Salut a tothom!

La Parca inexorable se’ns ha endut el company Agustí Pagespetit a l’edat de 47 anys. Avui l’hem enterrat a la Garriga a dos quarts de cinc de la tarda. Per a la immensa majoria de vosaltres, que viviu en contrades allunyades de la zona de la Garriga i de la Vall del Tenes al Vallès Oriental, el seu nom us dirà ben poc. Per a nosaltres, ignorants supins fins fa poc del joc de la botifarra i habitants valldetenencs, ens diu molt. Ell va ser, amb el seu entusiasme, amb la seva afabilitat i amb el seu amor al nostre joc, qui ens mostrà els primers secrets tàctics, qui organitzà els primers tornejos a Lliçà d’Amunt, qui ens enganyava amb qualsevol excusa per tal d’organitzar una partida a qualsevol hora de les poques que disposava. Les Moires filles de puta se’ns l’han endut, no les ho perdonaré mai!

Massa vegades ens preocupem per una acció nefasta del joc tot desfermant les nostres frustracions. Massa vegades ens pensem que només els generals victoriosos escriuen la nostra història. Som uns ignorants! Difícilment alguna acció del joc pot canviar la nostra vida, però sí ens la pot fer més plaent tenir al costat una persona com l’Agustí. Una persona que ha escrit una tros de la nostra història més quotidiana i més estimada.

Serveixin aquestes maldestres paraules, Agustí, com a reconeixement a la teva tasca i com a comiat profundament sentit per la meva persona i pel grup de botifarraires de Lliçà d’Amunt. Tant de bo, allà on siguis, puguis gaudir de les manilles que et van ser negades a la teva vida terrenal, segur que series ben feliç!

Salut i manilles, Agustí! Tingues ben a punt la baralla per quan anem arribant. Una abraçada, nano!

La colla de la botifarra de Lliçà d’Amunt.