Pàgina 1 de 1

20è Campionat Social de Botifarra Clib Natació Lleida 2013

Publicat: 03 nov. 2013, 22:01
Autor: Angeles
20è CAMPIONAT SOCIAL DE BOTIFARRA CLUB NATACIÓ LLEIDA 2013

Inscripcions, normativa i calendari que regulen el torneig:

Inscripcions:

– El plaç d’inscripció serà fins el dia 16 de novembre a les oficines del Club (telèfon 973243788) i es formalitzarà per parelles.
– El preu serà 25€ per participant, inclou sopar de clausura de 20€ i 5€ destinats per a permís. Aquest import es farà efectiu al moment de l’ inscripció.

Normes:

– Es jugarà una lliga a doble partida entre totes les parelles inscrites. El torneig es realitzarà els diumenges a les 17 hores, en el local de botifarra del CNLL, assignant-se un punt a la parella guanyadora per cada partida guanyada.
– Per mutu acord entre les parelles es podran jugar partides previstes en el calendari en dates posteriors, tot i que aquestes no s’inclouran en la classificació setmanal fins la data en que estaven previstes. Tanmateix, les instal•lacions romandran obertes els dissabtes per a poder disputar partides, tant del dia següent com partides posteriors.
– La totalitat de les partides s’han de finalitzar en la data prevista en el calendari, no obstant s’ha previst reservar el cap de setmana següent, a la finalització del campionat, per a la disputa d’alguna jornada no realitzada en el seu moment.
– Amb la finalitat de poder concretar partides fora del dia i horari establert s’expondrà, al taulell d’anuncis de la pròpia sala de joc, els llistats de jugadors inscrits així com a mínim el telèfon d’un dels dos components de la parella.
– En cas que un membre de la parella no pugui assistir a la jornada, estarà permès que un substitut pugui jugar per ell, sempre que aquest jugador no hi participi a la lliga.
– Aquesta normativa té la finalitat de facilitar de desenvolupament del campionat en les dades previstes i facilitar als participants la màxima flexibilitat possible.
– Les partides no jugades per incomparescència d’una parella i no recuperades durant la lliga, es comptabilitzarà com a perduda a la parella no presentada.
– Si hi hagués qualsevol incidència, la comissió organitzadora tindrà la potestat a poder decidir al respecte.

Calendari:

– L’inici del campionat serà el diumenge dia 17 de novembre a les 17 hores, moment en el qual es facilitarà el calendari oficial del campionat.
– No es marcarà com a jornades de joc els diumenges de pont o festes de Nadal. Es podrà jugar amb l’acord entre els participants.
– El sopar de clausura i l’entrega de premis es realitzarà al restaurant del Club Natació Lleida el dissabte següent de la finalització del campionat.

Organitza Mcnel.

Si teniu qualsevol dubta podeu consultar al móvil 660466111