IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

Informació sobre Campionats de Botifarra.
Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 932
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: Angeles » 13 oct. 2015, 17:11

Hola a tothom,

Un any més t'envio la informació sobre el campionat de botifarra que farem a Alcarràs

Dia: 7 de novembre 2015

Organitza: Ángeles: 660 466 111 / angeles_lleida@msn.com

Horari:
De 14:15 a 15:15 h, inscripcions.
De 15:30 a 21:00 h, campionat i entrega de premis.
A partir de les 21:00 h, berenar per a tots els participants.

Lloc:
"Centre Cultural Municipal Lo Casino".
C/ Major 84-86, Alcarràs (Lleida).

Sistema de joc:
Sistema suís (tothom jugarà les 5 partides).
Modalitat de botifarra occidental (lliure).
5 rondes a 101 punts, 12 dats o 55 minuts. Puntuació màx. 121 punts.
Normes escrites a cada taula.

Obsequis:
Els obsequis podran variar en funció del Núm. de parelles inscrites.
Consulteu la nostra pàgina de premis.

Inscripcions:
Contacteu amb l'Ángeles per telèfon o correu.
Preu: 15€ per persona.

Per a més informació consulta el bloc: http://botifarraalcarras.blogspot.com.es/

Espero veure't el dia 7 de novembre.

Una abraçada,

Angeles

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 839
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: corpetit » 01 nov. 2015, 18:03

Bones,

Això ja s'acosta. I "només" la meitat d'inscrits que l'any passat? Com sempre tothom a última hora i sense avisar. Així és impossible fer una bona i adequada provisió de premis.

En aquests campionats tan multitudinaris jo faria com en les entrades dels concerts. Pagament per avançat (fins a una setmana abans del campionat) amb descompte. Pagament "in situ" preu més car. D'altra manera, després de la feinada i mals de cap que comporta, algun dia us enganxareu els dits.

Adéu.

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 932
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: Angeles » 03 nov. 2015, 16:54

Hola Cor,
És cert el que dius. Seria bo per a una bona planificació de les trobades saber, amb temps, les parelles inscrites per a poder fer un correcte pressupost i ajustar al màxim relació inscrits / premis, així com saber amb exactitud quants detalls d’assistència has de comprar.

Sembla que tenim malacostumada a la gent a l'acceptar sempre la seva inscripció el mateix dia de la trobada estigui prèviament inscrit o no. Amb tot això sembla que s'hagi de buscar una solució, però en el meu cas aquesta seria més complicada que assumir el risc que les despeses et puguin superar els ingressos.

En 60 minuts s'han de fer les inscripcions. Pet tant, a vegades, tens menys de 30 segons per fer-la: apuntar el nom, cobrar, donar canvi i donar les credencials. Si això ho compliques mirant qui ha estat apuntat i qui no, qui ha pagat i qui no, encara que siguin amb llistes amb ordre alfabètic es fa etern i t'ho dic perquè a les primeres trobades a Lleida ho fèiem així.

La primera parella que es presenta se li dóna el n. 1, a la segon el 2 i així successivament. No cal mirar res i tot s’agilitza molt. Cobres a tothom al moment i no cal molestar a la gent en realitzar prèviament transferències bancàries.

Tot són idees per això i tothom les pot aplicar clar que si. Potser el dia que em piqui els dit :cry:

T'espero dissabte,

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 839
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: corpetit » 03 nov. 2015, 19:35

Bones,

Ángeles, fixa't amb el que acabes de dir que s'ha de fer el mateix dia de les inscripcions i en una hora: apuntar el nom, cobrar, donar canvi i donar les credencials.

Si tens apuntades per ordre alfabètic en una llista les parelles que han pagat, llavors cobrar i donar canvi no s'han de portar a terme. Tan sols has de tatxar aquella parella de la llista o marcar-la.

La credencial que dius tu, es va donant igualment a mesura que es presenten les persones, hagin pagat o no, i es segueixen donant els números correlativament.

És a dir, substitueixes dos passos per un, i a sobre més senzill.

El pagament per avançat podria ser, per exemple, de 25 euros per parella, mentre que el pagament "in situ" de 40.

Qualsevol avi li pot dir al seu fill, net o amic que li faci el pagament per avançat. Avui dia no pot ser excusa la manca de coneixement o perícia. I si veus que davant tens gent d'avançada edat i et sap greu, doncs els cobres els 30 euros de sempre i "llestos".

No pateixis que el segon any de fer-ho així, la majoria de parelles pagarien per avançat i tindries molta més seguretat. I si no ho fessin, doncs disposaries de més diners per a donar millors premis.

El que no pot ser (segons el meu parer) és que no es premiï en res aquella persona responsable que s'inscriu amb temps i que sempre compleix i es presenta (i que gràcies a ell pots fer una millor previsió), enfront aquella que s'apunta però no ve, aquella que no s'apunta però ve el mateix dia etc.

Dissabte estaràs tan enfeinada que, si no ensopegues amb mi, ni em veuràs, je, je. Adéu.

marels
Recontro
Recontro
Entrades: 48
Membre des de: 30 març 2003, 15:36

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: marels » 05 nov. 2015, 20:46

Hola Cor, sols comentar-te ara desde la barrera, que de la forma que tu dius s'ha fet molts anys i et puc assegurar que es molta mes feina per l'organització, obrir el compte bancari, comprobar els ingressos, fer llista dels que han pagar i dels que no....a l'hora del campionat, has de tenir dos llistes i anar miran quan ve la gent si son d'un grup o de l'altre, cobrar als que no han ingressat.......si no ho haguessim fet de les dos maneres no parlaria....fins dissabte :wink:

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 839
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: corpetit » 06 nov. 2015, 01:08

Bones,

Estic d'acord en què hi ha molta més feina, però aquesta és abans del dia del campionat, que és el que interessa.

Si el pagament avançat es tanca una setmana o 5 dies abans, hi ha temps per organitzar-se bé.
Tot i haver pagat, no se'ls guarda el número d'inscripció sinó que se'ls dóna el número quan arriben al campionat. Si han pagat i a l'hora estipulada no hi són, doncs perden els diners.

No calen dues llistes, només en cal una, la dels que ja han pagat. L'altra serveix de ben poc avui dia perquè la gent fa el que vol i ni tan sols serveix per a treure'n l'entrellat de les persones que vindran perquè no hi pots confiar. En el penúltim campionat van assistir 70 parelles més de les que estaven apuntades. Això és un descontrol total per als organitzadors. Quina previsió de premis pots fer?

El que no pot ser és com està ara i s'hauria de fer alguna cosa per tal que els jugadors siguin més responsables i no en sé trobar cap altra de més efectiva. Si no és que es reparteixin pastanagues en comptes de premis als guanyadors que no s'hagin apuntat.

Salut i fins dissabte.

marels
Recontro
Recontro
Entrades: 48
Membre des de: 30 març 2003, 15:36

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: marels » 08 nov. 2015, 10:34

Moltes gràcies Angeles, sens dubte un gran campionat, una gran organitzadora i millor persona.. (K)

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 932
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: Angeles » 08 nov. 2015, 13:17

He de donar moltes gràcies.

En primer lloc a l'ajuntament d'Alcarràs per la seva col·laboració i per deixar-nos disposar d'un local tan espectacular i còmode. Vull agrair a l'alcalde Sr. Miguel Serra i a les regidores Sra. Marta i Sra. Laia. Aquest esdeveniment col·labora amb l'associació de recollida d'aliments "El cistell" d'Alcarràs.

Agrair a un trio d'entusiastes de la butifarra i als qui estimo un munt: Sr. Miguel Companys, Sr. Eusebi Companys i Sr. Federico Ribes per tota la seva ajuda i disponibilitat.

Agrair a empreses col·laboradores com: Alternativa Energètica 3000 com a principal col·laborador, Fruites Caberol, Fruites La Coma, Fruits de Ponent, Agrobotiga d'Alcarràs, Frutas Espax, Bon Area, Farratges Dolcet, Fruijet, Frutas Prudenciao, Desguaces Abelló-Gonzàlez, Electricitat Aixala, Fabrica d'envasos Josep Ma. Matjes, Restaurant Panamá, farmàcia Gómez, taller Logar, Hierros Alcarràs, Restaurant El Toll, Cafeteria Tantém, Òptica Alcarràs, Cafeteria Triangle, Tallers i recnavis Diesel, Transports Sanjuan, Xapa i pintura Santi, Joieria Ferran, maquinària agrícola Baltrons, Banc Santander, Beni Moto, Treballs agrícolas Màrius Gòdia, elevació Ilersans, Pinsos Gòdia, Tecnoma, John Deere, Carniseria La Pastora, Bantierra, Restaurant Esther de Torrefarrera, garatges Dalmau .....

I com a no als meus ajudans en especial a Carme Franqué, Ramon Gonzàlez, Marc, Montse, Ramón, Cristina i Xavier. Sense vosaltres res d'això seria possible.

Gràcies també a Dolors Martí (Gemica) com a mà innocent al sorteig i a Carles Vallvé (el jefe) no tan sol per oferir-se a participar al sorteig sinó com a gerent de "Butinet" que ens permet difondre les trobades de botifarra a rel de tota Catalunya.

És per a mi una gratificació especial que un dels guanyador d'aquesta trobada sigui el meu company de joc dels últims campionats: el meu estimat amic Corpetit. Veig que QuimKTM li dóna més sort que jo :oops:

Marels m'has arribat al cor amb el teu post. Em vas fer molt feliç de tenir-te allà entre nosaltres. Gràcies wapa.

M'agradaria millorar, m'agradaria fer les coses a gust de tothom, m'agradaria idees noves, crítiques positives..... no sé si tinc l'aprovat però si us puc assegurar que la intenció a estat perquè a tothom s'hi trobés a gust i pugués sortír tot bé.

Us demanaria, un cop més, que la gent s'inscrigui als campionats amb temps suficients per a facilitar les coses a l'organitzador i que el benefici d'aquesta previsió repercuteixi en tots vosaltres.

No em cansaré mai de dir gràcies, gràcies i gràcies.

Anireu tenint información a la web: http://botifarraalcarras.blogspot.com.es/

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 839
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: corpetit » 08 nov. 2015, 17:11

Bones,

Felicitats a l'Ángeles i a tots els seus col·laboradors per organitzar un campionat tan espectacular com sempre.

Felicito i dono les gracies al meu company Quim per la seva paciència, bon joc i bones cartes. Un plaer jugar amb tu.

L'aperitiu molt bo, també com sempre. Tret de les patates que estaven toves de tindre-les obertes tanta estona suposo. La coca de recapte excel·lent.

Molts premis i molt bons. La pega és l'esmentada al llarg de la setmana: 54 parelles no apuntades que et vénen a última hora i impossibiliten la previsió d'un campionat extraordinari que encara ho podria ser més si fóssim més formals.

Salut.

quimktm
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 98
Membre des de: 03 gen. 2009, 17:35

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: quimktm » 08 nov. 2015, 20:52

Primer que res felicitar a Angeles i el seu magnífic equip pel l'excel·lent campionat de botifarra que heu aconseguit. Molt difícil de superar, amb l'entusiasme que hi fiques, cuidant fins a l'últim detall, poca cosa queda per millorar. :wink:

Per mi ha estat un luxe i un autèntic plaer poder participar i guanyar aquest campionat amb la teva parella habitual Corpetit (santa paciència) que es un troç de krak de la buti.

Ha estat com guanyar Roland Garrós en tenis. !Ara ja només hem queda fer la volta al mon! :lol: :lol:

Angeles si segueixes així, fent -ho tant bé, per la propera hauràs de llogar l'estadi de futbol per poder ficar tanta gent a jugar a la buti.

Una abraçada wapa.

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 932
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

Re: IV Campionat de botifarra Alcarras 2015

EntradaAutor: Angeles » 09 nov. 2015, 01:46

:D :D Gràcies Corpetit i QuimKTM sou uns dignes guanyadors. De nou Felicitats! :D :D

Imatge


Torna a “Campionats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron