Campionats del joc de la botifarra CIS 2016

Informació sobre Campionats de Botifarra.
Solidari
Botifarra
Botifarra
Entrades: 137
Membre des de: 16 oct. 2012, 18:55

Campionats del joc de la botifarra CIS 2016

EntradaAutor: Solidari » 16 oct. 2015, 11:32

Campionats del joc de la botifarra CIS 2016, 3a Lliga Solidària

Podeu trobar la informació de cada campionat fent click a l’enllaç de cadascun d’ells. D’aquesta manera, accedireu a l’explicació concreta del campionat escollit i podreu veure també les imatges del mateix.

28/11/15 Bell-lloc d’Urgell
12/12/15 Els Alamús
16/01/16 Torregrossa
13/02/16 Soses
27/02/16 Molleussa (Rest. Resquitx)
12/03/16 Sudanell
09/04/16 Seròs
30/04/16 Torres de Segre
07/05/16 Aitona
28/05/16 Artesa de Lleida
11/06/16 Bellvís
30/07/16 Juncosa
27/08/16 Almacelles

Podeu descarregar-vos la classificació total en aquest enllaç: 3a Lliga Campionats del joc de la botifarra CIS 2016 (http://www.isolidaries.org)

La posició a la classificació ve determinada pel total les partides guanyades i per la diferència de punts a favor del total dels campionats disputats fins a l’últim.


Premis campionats del joc de la botifarra CIS 2016


Els premis que oferim aquesta nova temporada, que va iniciar-se el dia 28 de novembre a Bell-lloc d’Urgell, són els següents:

-A la finalització de la 3a Lliga Solidària es farà entrega de 2 creuers individuals als dos primers jugadors classificats (siguin parella o no). Seran els que més puntuació hauran obtingut en el total dels campionats. És a dir, els que hagin sumat més partides guanyades al llarg de tots els campionats. En cas d’un empat final a partides guanyades es tindrà en compte la diferència de punts a favor. Queda clar que el premi és individual i només exclusivament pel guanyador (no inclou acompanyant). En el cas, que el guanyador decidixi gaudir del creuer acompanyat, aquest acompanyant del guanyador s’haurà de fer càrrec de totes les despeses del viatge, donat que només estan incloses les del guanyador. Els creuers pels guanyadors tenen aquestes característiques:

És un creuer d’una setmana pel Mediterrani.
Camarot interior.
Pensió complerta.
D’octubre a març, segons disponibilitat.
NO Inclou festius i ponts.
NO Inclou excursions.
NO Inclou begudes.
NO Inclou propines.
NO Inclou taxes.

-Es premiarà a la participació: Els jugadors entraran en el sorteig de 2 creuers individuals i altres premis ben atractius (estan pendents de determinar, donat que la fundació els obtindrà de donacions per aquesta causa solidària) si es participa a 10 campionats (com a mínim) dels 14 campionats totals de la Lliga. Els 2 creuers individuals que se sortejaran tindran les següents característiques:

És un creuer d’una setmana pel Mediterrani per la persona premiada.
Camarot interior.
Pensió complerta.
D’octubre a Març. Segons disponibilitat.
NO inclou festius ni ponts.
NO inclou begudes.
NO inclou propines.
NO inclou excursions.
NO inclou taxes.

-A més a més, cada campionat de la 3a Lliga Solidària compta amb els premis propis i especials de cada campionat: Pernils, paletilles, cava, vi, fruita… Durant la temporada hi haurà campionats extraordinaris amb premis molt especials.

Regles de Puntuació de la 3a Lliga Solidària dels campionats del joc de la botifarra CIS 2016

Les regles de puntuació han estat establertes per l’organització, que córrer a càrrec del CIS Ángel Olaran, i sempre es basaran en les partides guanyades. Així doncs, seran sumatòries en cada campionat fins al total dels 14 i es confeccionarà així la classificació general.

En cas de donar-se un empat a partides guanyades en la classificació a la finalització de la Lliga, el desempat i la posició a la classificació es determinarà en segon lloc a través de la diferència de punts a favor totals després de tots els campionats disputats.
En resum per determinar posició en la classificació:

1r Partides guanyades,

2n Diferència de punts a favor.

3r Sorteig

Recordem que la fidelitat amb la participació en un mínim de 10 campionats tindrà la seva recompensa en la participació en el sorteig de 2 creuers i altres premis importants.

Trobaràs tota la informació a : http://isolidaries.org/campionats-del-j ... -cis-2016/
Solidari l’ha editat per darrera vegada el dia: 30 maig 2016, 19:22, en total s’ha editat 32 vegades.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 768
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: 3a LLIGA SOLIDÀRIA DEL CIS - LLISTAT DE CAMPIONATS

EntradaAutor: corpetit » 01 nov. 2015, 17:42

Bones,

No crec que en feu gaire cas d'aquests posts però allà va.

En primer lloc, sóc del parer de donar més premis en cada campionat que no pas donar-ne d'importants en finalitzar la lliga. Però com que aquesta, pels motius que siguin, sembla ser la política de la Fundació, doncs així sigui.

En segon lloc, comentaré el tema del desempat. Ja des del primer campionat que poseu que el desempat a partides guanyades es faria sumant tots els punts dels campionats. Concretament dieu: "En cas d'empat en el total de partides guanyades, es sumaran tots els punts obtinguts en cadascun dels campionats jugats".

Aquesta norma es segueix des del primer campionat solidari, i ja des de llavors vaig fer notar que estava malament o que no era habitual. Una de dues, o bé és un error o bé indueix a error (està mal redactada segons el meu parer). Això és així perquè segons aquest principi s'haurien de sumar tots els punts guanyats sense tindre en compte els perduts. I la mateixa classificació de cada campionat es dóna per la diferència de punts, no pels punts guanyats.
Per tant, o bé es vol això, que només es comptin els punts guanyats, cosa que continuaria afavorint la participació en els campionats; o bé està mal expressat i pel desempat es vol fer servir en realitat la diferència de punts. Si és així, seria millor canviar aquest escrit i dir, per exemple:
"En cas d'empat en el total de partides guanyades, es tindrà en compte la diferència de punts obtinguts al llarg de tots els campionats en què un jugador ha participat".

Més que res perquè no hi hagi confusions d'última hora, com l'any passat.

Ho deixo aquí per no avorrir. Més endavant, potser, la resta. Adéu.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 768
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: 3a LLIGA SOLIDÀRIA DEL CIS - LLISTAT DE CAMPIONATS

EntradaAutor: corpetit » 09 nov. 2015, 18:13

Bones de nou,

En tercer lloc, penso que el sistema de l'any passat de desestimar els dos pitjors campionats de cada jugador era millor, si més no, més apte. Això és així perquè en l'actual lliga, igual que en la primera, t'obliga a participar en tots els campionats si es vol aconseguir una bona classificació. I tots sabem que és molt difícil assistir a tots els campionats, ja sigui per malaltia, bateig, enterrament, boda, vacances, viatge, treball, compromís o altres. I això pot anar en contra del propi esperit d'aquesta lliga, que jo entenc que és el de col·laborar i participar com més millor per poder ajudar a la consecució dels objectius de la Fundació. Deia que pot anar en contra perquè el jugador que, pels motius que siguin, no pugui assistir en algun campionat, doncs no tindrà la mateixa il·lusió de participar en els següent en veure que li serà molt més difícil obtindre una bona classificació.

Adéu.

Solidari
Botifarra
Botifarra
Entrades: 137
Membre des de: 16 oct. 2012, 18:55

PETITA REFLEXIÓ PER ANIMAR-VOS A VENIR ALS CAMPIONATS SOLIDARIS QUE ORGANITZA EL CIS ÁNGEL OLARAN DE MOLLERUSSA

EntradaAutor: Solidari » 11 nov. 2015, 10:40

Hola a tothom,

El CIS Ángel Olaran organitzem una sèrie de campionats de botifarra amb l'objectiu de recaptar fons per a col·laborar amb el missioner Ángel Olaran que realitza la seva tasca a la ciutat de Wukro, Etiòpia.
Aquesta tasca humanitària, es pot portar a terme gràcies al suport econòmic que rep de centres com el Centre d'Iniciatives Solidàries de Mollerussa, presidit pel Sr. Josep Maria Pujol i a la tasca de voluntariat de molta gent que, de manera totalment altruista, organitzen diferents esdeveniments, com els campionats de botifarra, per tal d'ajudar a aquesta gent que tant ho necessita.
Voldríem agrair la participació als diferents campionats organitzats, realitzant una mena de lliga solidària. Aquesta lliga estarà formada pels diferents campionats solidaris que s'aniran fent durant un any. Tindreu informació de cadascun d'ells.
Són aquestes accions desinteressades com la vostra, les que ens fan encoratjar a continuar treballant, en la tasca solidària de recolzament a la gran feina humanitària, que porta a terme Ángel Olaran a Etiòpia. Així mateix, des de la nostra organització, creiem fermament que amb l’ajut de tots, podrem aconseguir assegurar la vida de moltes persones, que immerses en l’oblit, només pretenen atansar-se a un futur digne.
Comptem amb tu!!

El missioner basc Ángel Olaran està molt preocupat perquè “la situación que nos espera es bastante catastrófica”. És a causa de la severa sequera que “es peor que la del 85, donde murió tanta gente”.
El Padre Olaran es lamenta de què “la cosecha de este año va a ser 0”, i farà que “sea una situación precaria muy fuerte. No solamente porque nos va a faltar esta comida de ahora, que es la comida de casi todo el año, sino también porque va a faltar el agua de los pozos. Va a faltar también el agua de regadío y, posiblemente también, va a faltar el agua de beber. Va a faltar la leche porque se espera que 400.000 cabezas de ganado mueran”. I fa una crida perquè “hay 15 millones de personas que están esperando ayuda”, lamentant moltíssim “que la hambruna severa crezca”. Olaran té molt clar que “este año nos ha tocado bailar con la más fea, y ésta no es la más fea, es diabólica”. “El que tenga oídos para oir que oiga”.
Sobre Àngel Pujol té paraules molt sinceres: “Además de dedicarse plenamente aquí, también tuvo en Wukro sus lugares de acción como niños, ancianos, huérfanos, regadío, educación, reforestación, cementación de acequias. Más en cosas relacionadas en lo que podía mejorar la calidad de vida de la gente”. Afirma, que “de alguna forma, junto con el pueblo de Wukro me encuentro orgulloso de que nuestra institución, nuestra vida en grupo haya encontrado un lugar entre las instituciones de Mollerussa. Es un honor para nosotros. Ángel nos enseñó que una vida puede tener un sentido y un sentido pleno”.

Si en vols llegir més, visita el nostre web: http://isolidaries.org/la-situacion-que ... astrofica/

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 768
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: 3a LLIGA SOLIDÀRIA DEL CIS - LLISTAT DE CAMPIONATS

EntradaAutor: corpetit » 13 nov. 2015, 18:59

Bona tarda,

En quart lloc i pel que fa a la puntuació atorgada, també penso que el sistema emprat en les dues lligues anteriors era molt millor. Em refereixo al fet de donar un punt per assistència i de premiar als tres primers (3 punts addicionals pel primer classificat, 2 pel segon i 1 pel tercer). El motiu és el mateix que el de l'anterior punt. El fet de no poder aconseguir punts addicionals pot desembocar en certa desmotivació. Això és així perquè, per exemple, qui porti 6 punts d'avantatge després d'acabar el penúltim campionat, no caldrà ni que es presenti a l'últim. Així doncs, la resta de parelles que lluitin per aquesta posició i segons com estigui la classificació de premis, també poden decidir no participar ja que es pot donar que la classificació no variï, passi el que passi.
En canvi, en les anteriors lligues, tothom sabia que es podia remuntar molts llocs en la classificació si estaves de sort i feies un parell de bons campionats. Ara això no passarà.

És més, jo donaria més punts addicionals en els últims campionats per afavorir-hi la participació. O fins i tot, si es considera injust l'anterior, donaria més punts addicionals per mantenir l'interès en la lliga. Per exemple: 8 punts al primer classificat, 5 al segon, 3 al tercer, 2 al quart i 1 al cinquè. Això donaria molta més emoció a la lliga i molta més facilitat de remuntada i espectacularitat a aquesta, guardant l'interès fins al final.

El sistema proposat per aquest any és molt rígid. Tant, que pocs canvis es donaran a les últimes jornades. I això pot fer baixar, i molt, l'interès per aquesta lliga.

Ja sabem que la participació en aquests campionats hauria de ser del tot solidària i desinteressada, però també penso que s'haurien de posar totes les eines i mitjans possibles per fer més atractiva aquesta lliga. Cas contrari, no caldria donar cap premi.

Felicitats per la bona feina que feu a la Fundació. Salut.


Torna a “Campionats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron