Pàgina 1 de 1

OBERTES PREINSCRIPCIONS!! Soses és el 4t Campionat de la 3a Lliga Solidària

Publicat: 19 gen. 2016, 11:09
Autor: Solidari
Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra

El pròxim torneig és el 13 de febrer de 2016 perquè Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra en el que es preveu una gran participació de parelles disposades a gaudir d’un nou campionat de la 3a Lliga Solidària que organitza el CIS Ángel Olaran.

Recordem que els dos primers classificats seran els guanyadors d’un creuer individual. A més, la participació en més de 10 campionats dóna opció a participar en el sorteig de dos creuers i altres premis. Són molts els alicients que hi ha enguany per participar als jocs de la botifarra. Soses és el 4rt Campionat del joc de la botifarra i no te’l pots perdre. T’esperem una vegada més perquè la causa s’ho mereix, donat que la teva solidaritat permet seguir endavant amb els projectes humanitaris que dur a terme el missioner Ángel Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia.


Preinscripcions


Podeu fer la vostra preinscripció de la manera habitual. És a dir, trucant al telèfon de la fundació: 973601097 o Montse 606444292 (whatssap) o Pere 670224847, o bé, enviant un correu electrònic a info@angelolaran.org -
Les inscripcions també es podran fer in-situ el mateix dia del campionat a partir de les 14.30 hores a Soses i fins a les 15.30 hores, que es donarà inici al campionat.
Apunta’t i participa! Sortejarem 2 paletilles entre els participants del campionat !!!

Moltes gràcies!

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària a www.isolidaries.org en aquest enllaç: http://isolidaries.org/campionats-del-j ... -cis-2016/