Pàgina 1 de 1

Ja et pots apuntar! Dissabte 11 de març, campionat solidari a Sudanell

Publicat: 28 feb. 2017, 15:05
Autor: Solidari
Sudanell protagonista del campionat del joc de botifarra
El dissabte 11 de març els campionats del joc de botifarra fan parada a Sudanell. La competició s’iniciarà a partir de les 14.30 hores a la Pista Poliesportiva, Av. Catalunya, s/n.
Aquest campionat seguirà tenint els grans al·licients que els que es porten disputats de l’actual temporada. A més de ser solidari, hi ha nombrosos premis pels participants que estiguin més afortunats en el joc. És molt important la participació en 10 o més campionats perquè al final de la temporada entre les persones que s’hagin apuntat en aquestos es sortejaran 4 fantàstics creuers. Un altre bon motiu per jugar amb els campionats de botifarra que organitza el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

El campionat tindrà premis fins el 25è classificat. A més, se sortejaran 2 paletilles entre els participants. No hi ha dubte que són molts els al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Les preinscripcions es poden fer a través del telèfon de la nostra fundació: 973 601 097 durant els dies de la setmana de les 09:00 a les 13:00 del matí i de les 15:00 a les 19:00 de la tarda, o bé, a través del correu electrònic info@isolidaries.org. Les inscripcions finals es faran el mateix dia del campionat a Sudanell a partir de les 14.30 hores i fins a l’hora de l’inici de la competició, que és, com és habitual, a les 15.30 hores. També pots trucar al Pere 670224847 o a la Montse 606444292 (WhatsApp).

Sense cap dubte, apunta’t! Segur que gaudiràs del torneig i a més, seràs solidari, t’enduràs un fantàstic obsequi de participació i podràs guanyar importants premis que hi haurà en joc, però que t’ho hauràs de guanyar a la taula.
T’esperem a Sudanell el dissabte dia 11 de març a les 14.30 hores!!! :wink:

Consulta tots els campionats d’aquesta temporada
Pots consultar tots els campionats de la temporada al nostre web http://WWW.isolidaries.org en l'apartat http://isolidaries.org/campionats-del-joc-de-la-botifarra-cis-2017/