Pàgina 1 de 1

DISSABTE 15 DE JULIOL, Juncosa acull el campionat solidari de botifarra

Publicat: 03 jul. 2017, 10:17
Autor: Solidari
Juncosa acull el campionat solidari de botifarra

El torneig es celebra al Pavelló Municipal, al passatge de l’Esport, 7 de Juncosa.

Aquest campionat seguirà tenint els grans al·licients dels que es porten disputats de l’actual temporada. A més de ser solidari, hi ha nombrosos premis pels participants que estiguin més afortunats en el joc. És molt important la participació en 10 o més campionats perquè al final de la temporada entre les persones que s’hagin apuntat en aquestos es sortejaran 4 fantàstics creuers. Un altre bon motiu per jugar amb els campionats de botifarra que organitza el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

El campionat tindrà premis fins el 25è classificat. A més, se sortejaran 2 paletilles entre els participants. No hi ha dubte que són molts els al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Preinscripcions per Juncosa

Les preinscripcions es poden fer a través del telèfon de la nostra fundació: 973 601 097 durant els dies de la setmana de les 09:00 a les 13:00 del matí i de les 15:00 a les 19:00 de la tarda, o bé, a través del correu electrònic info@isolidaries.org. Les inscripcions finals es faran el mateix dia del campionat a Juncosa a partir de les 14.30

Sense cap dutbe, apunta’t: Juncosa acull el campionat solidari de botifarra. Segur que gaudiràs del torneig. A més, seràs solidari, t’enduràs un fantàstic obsequi de participació i, a més, pots guanyar importants premis que hi haurà en joc, però que t’ho hauràs de guanyar a la taula.

T’esperem a Juncosa el dissabte dia 15 de juliol a les 14.30 hores!

Pots consultar tots els campionats de la temporada clicant a Campionats del joc de la botifarra 2017.