Cempionat Online

Missatges de campionats ja pasats.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Cempionat Online

EntradaAutor: Carles » 31 març 2003, 13:42

Hola ButiNETaires !

Ja comença a ser hora, de fer un cameponat online !!!
Abans de montar-ho, una petita enquesta de quin tipus campeonat preferiu. (ja es va fer uan esnquesta aixi, pero fa temps :-p)

Campeonat de un dia/tarda ?
Per exempel tot un dissabet tarda, com els campeonats reals ?
Campeonats de varios dies ? (Amb una hora oficial per jugar, pero si els competidors es fiquen d'acord, la poden canviar).

noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

EntradaAutor: noi_bo » 31 març 2003, 14:47

Bones Carles:
Sens dubte una gran idea la de fer un campionat online. Personalment (i així ho he votat) penso que sería molt millor disputar-lo en varios díes doncs entre altres coses es podría garantir un exit total de participacíó. De tota manera hi ha dos petits problemes a tenir en compte. El primer és que obviament s'haurà de confiar en que tothom jugui net. Estic segur de que el 98% dels butinetaires sería incapaç de fer trampes (messenger, telefon, etc) pero... i el 2% restant?. Un segon problema és amb quin sistema es jugaría... Es faría un campionat occidental i un d'oriental? S'hauría d'adaptar un dels dos "bandols" al sistema del altre per unificar criteris? Dic tot això no per buscar cap mena de polemica sino ben al contrari, evitar que puguin surgir petits problemes. El tema de les trampes no té solució. Cap més remei que confiar en la bona fé de la gent. En quant al sistema de joc, proposo per tal d'evitar haver de celebrar dos campionats paralels que en el cas que les dos parelles estessin d'acord podríen jugar en el sistema que volguessin pero en el cas de que juguessin diferent fos l'atzar qui determinés el sistema de joc (no sé com s'hauría de fer exactament pero alguna manera deu haver-hi). Dit això només em queda encoratjar-te per aquesta iniciativa i desitjar que en poguem gaudir quan abans millor. Gracies per endevant.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 31 març 2003, 16:23

Una idea excelent ... dono per suposat que els robots ens podrem inscriure, oi? 8)

Una parella de humils màquines que ni protesten :evil: ni es cansen no us faran pas por ... a què no?

Esteu acabats :twisted:


Torna a “Temes de campionats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 36 visitants