Ajudes al ButiNET

Qualsevol suggeriment que tinguessiu sobre ButiNET.
corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

RENÚNCIOS

EntradaAutor: corpetit » 02 abr. 2009, 00:57

Bona nit,

A veure si m’explico millor. En primer lloc no és cap crítica ni res per l’estil, ja he dit per endavant que tots o la majoria de canvis em semblen encertats i milloren el desenvolupament del joc. Em sembla que no s’ha entès el que volia dir. He intentat dir que, eliminant els “renúncios” tampoc s’acabaria el món, res més. I he posat alguns exemples de com ja s’ha canviat, per mi, a millor, la manera de procedir en aquest joc. I si vols, pots prendre el mateix exemple de les ajudes com a canvi que ja s’ha fet i que es continua fent i que no vol dir, ni molt menys, que sigui dolent. Coi, sembla estrany que de cada tres paraules en necessiti 6 per aclarir aquestes 3. Com volem que no s’allarguin les intervencions.

L’exemple:

Si volem que el Butinet sigui el més fidel possible amb la realitat, hauríem d’eliminar totes les ajudes. Només hauríem i podríem jugar amb ajuda nul·la.

Això és així perquè, de la mateixa manera que, segons alguns, es té dret a fer un renunci, els altres o alguns, també podem dir que tenim tot el dret del món a poder denunciar un “renúncio”.

A veure si m’explico. Si a la vida real ningú t’ajuda, ningú et diu a cau d’orella que estàs cometent un renunci si tires aquella determinada carta, aquí, al Butinet, si volem que s’assembli tant a la vida real, no ens ho hauria de dir mai, de cap de les maneres.

Si juguéssim tots amb nul·la, tots ens podríem equivocar, exactament igual que a la vida real però aquí, això no pot passar pels que juguen amb ajudes màxima i mitja. Això no pot passar perquè aquests no podran o seran avisats i, per tant, jugaran amb avantatge. Avantatge respecte la vida real on, ningú els avisarà que poden cometre una FALTA.

És a dir, a la vida real tots tenim dret a denunciar un “renúncio”. ¿Per què aquí, al Butinet, no? És a dir, si jo jugo amb ajuda màxima, mai podré cometre aquesta infracció al reglament i mai ningú em podrà cantar un renunci, serà impossible. Això s’assembla a la realitat? En cap cas ni de cap de les maneres. L’altra parella mai no em podrà cantar un renunci, per tant, li estem coartant un dret que té, exactament el mateix dret que, segons algú, té a cometre un renunci.

En conclusió: ja hem canviat i modificat la manera de jugar. Ara, no em serveix que no podem canviar-ho per no allunyar-nos ni desviar-nos de la realitat quan, ja ho hem fet i ho estem fent contínuament.

Adéu.

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 02 abr. 2009, 09:50

Corpetit, sempre s’ha dit de que el Butinet s’assembla o s’aproxima en el joc real, no que ho sigui, a partir d’aquí diria:

En el joc real , a una taula de bar, veiem clarament les cares, si fas si et fan una FALTA podem veure moltes coses ,el llenguatge corporal ( que diu molt ), podem veure la cara de qui la comes, per dir, “ ai pobre s’ha equivocat “,aquí no, aquí tenim un lletreret que ho diu.

Desprès sobre que si ens conten els punts automàticament , es cert, però això t’ajuda a contar-los ja tu mentalment per l’agilitat del joc en si, cosa que en una taula de joc real, a mi particularment en costaria mes, contar els punts a cada base es una gimnàstica a fer, agilita a la hora de contar-los amb jocs reals.

No oblidem que estem connectats, i si una de les coses del que el BUtinet te èxit, diria quès per això, que es un bon simulador de botifarra.

Bet

Podries resumir-ho mes, es que es fa sempre tant llarggg

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

Re: RENUNCIS

EntradaAutor: plana » 02 abr. 2009, 12:11

Angeles ha escrit:Doncs que avisi que fas renunci, en això complertament d'acord. Però si dius que SI, que vols tirar la carta que et surti un avís que digui:
Pillin, pillin !!! No, No tramposillo. No facis pilleries. Això no es pot fer!!!!!!

I apa, a jugar a gust i relaxats. Això és un moment d'oci. Disfrutem-lo!!!!


Absolutament d'acord!!!... i el que vulgui, ja en té prou amb l'msn i el móvil :oops: :oops:

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 02 abr. 2009, 13:40

La realitat es la que es, la virtualització de qualsevol activitat humana, no es mes que això quelcom virtual. On hi hagi una taula de joc, uns bons rivals, un bon cafè i copa i un bon entorn de fummmmmmmm que es treguin els ordinadors...............

Les ajudes, des de sempre, han estat mal interpretades en el entorn de Butinet, molts jugadors se sentien ofesos per emprar l’ajuda màxima. La visió era: Com uns cracks com ells podien utilitzar ajuda màxima?..........
Aquestes ajudes però es van crear per que l’entorn de joc de Butinet afavoria el error humà, un click massa ràpid, quelcom cosa que provoques distraccions al voltant del jugador, podia fàcilment fer que es llences la carta que no corresponia.

Si trèiem l’ajuda nu-la, si fem que tothom jugui amb ajuda mitja, si a mes a mes convertim l’ajuda màxima en una opció accessible des de la configuració per qui vulgui o no remarcar les cartes. Les opcions d’ajuda desapareixeran del butinet i tots els renuncis quedaran avisats, i per tant seran voluntaris, o gairebé tots..........., hi ha molt “cazurro”. I la gent que els faci estaran fent “BRUTÍCIES”.
Per cert com veieu m’agrada molt la definició d’en Llorenç Guilera descrivint el que per ell son “Renuncis” i “Brutícies”.

Jo no soc massa partidari d’eliminar-los de soca-rel, es a dir d’impedir-ho sense avis, de la mateixa manera que no podem posar un vigilant a casa de tothom que juga, per conèixer si estan parlant per telefon o si es canten les cartes d’altres maneres...........
Però si de que quedi clar que fer un renunci voluntari a “Butinet” es una “BRUTICIA” :D. I per tant, un cop avisats, qui practiqui el “Joc Brut” sabrà que s’exposa a no ser ben considerat per la comunitat de jugadors..........en el mateix nivell que qui se les pica.:twisted:

abril74
Barretina
Barretina
Entrades: 322
Membre des de: 09 oct. 2004, 20:08

EntradaAutor: abril74 » 02 abr. 2009, 13:42

3.1.- Que jo com a contrari m'adoni i em pregunti. Estaré confosa?, mira que l'altre té ajuda. I si li dic i es molesta perquè no l'ha fet?. Ostres jo diria que ha fet renuncio i dius així suavet: T'ha sortit l'avís que no podies tirar una carta? I si diu, No, jo contesto: Doncs perdona, estaré confosa. Per tant et quedes amb el dubte pero No denuncies.
Si et diu que SI, que l'ha fet que fas? Denuncies? No denuncies? No em vull trobar amb aquesta situació. Per a mi és violentíssima.


Estic d'acord amb aquest comentari.

Ens podem trobar que ens denuncïin un renunci i que no sigui cert.
El programa t'informa "El jugador XXX ha denunciat un renunci no acceptat per la màquina", o alguna cosa semblant.
Apart del temps que comporta tot això, i de la interrumpció de la partida, pot ser que els jugadors contraris s'ho prenguin com una falta de confiança, cosa que no havia tingut en compte.

Mai m'ha semblat el renunci com la forma de fer brutícies, i segueixo pensant que la gent que fa joc brut utilitza altres mitjans més subtils.
El renunci ho veig com una manera d'estar atent a les cartes que tira cada jugador, però de fet, estar atent a les cartes que tira cada jugador forma part del disfrutar d'aquest joc, independenment de que puguis detectar un renunci o no.

Així que canvio la meva opinió.

Voto perquè no sigui permès el renunci a Butinet.
abril74 l’ha editat per darrera vegada el dia: 02 abr. 2009, 13:52, en total s’ha editat 1 vegada.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 02 abr. 2009, 13:51

Nomes unes quantes dades per si a algú li interessen:
S'han fet mes de 6.000 partides de campionats suïs.

Si suposem una mitja de 8 dats per partida, tenim uns 48.000 dats.

D'aquets dats .... que jo recordi, no hi han mes de 5 renuncis (que s'hagin comentat al canal campionat o a mi per privat). O sigui, 0.01 % dels dats.

I que hi hagi constància, un sol renunci voluntari. O sigui: 0.002 % dels dats.

Adéu !

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 02 abr. 2009, 14:31

QjQ ha escrit:Jo no soc massa partidari d’eliminar-los de soca-rel, es a dir d’impedir-ho sense avis

Complertament d'acord. Sobre el fet que el programa t'avisi res a dir, al contrari.

QjQ ha escrit:Però si de que quedi clar que fer un renunci voluntari a “Butinet” es una “BRUTICIA” . I per tant, un cop avisats, qui practiqui el “Joc Brut”.........

Si un cop avisats que la carta que volem tirar no és correcta i encara així el jugador que vol fer "joc brut" té l'eina per poder fer el renunci, jo abans de decidir que vull contestar em pregunto:

No vol dir això que si decidim SI permetre renuncis, aquest fet pot afavorir precisament als que volen fer "Joc Brut" i en canvi pot perjudicar als jugadors partidaris del "Joc Net" que mai els farem però els patirem????.

Jo sempre soc més partidaria d' afavorir amb les meves opinions a la gent de "de bons hàbits"
Angeles l’ha editat per darrera vegada el dia: 02 abr. 2009, 16:09, en total s’ha editat 2 vegades.

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 02 abr. 2009, 14:34

Carles ha escrit:...... no hi han mes de 5 renuncis..... O sigui, 0.01 % dels dats.

Amb més raó per eliminar-los.
Quin problema pot suposar no permetre'ls???
Poder "fastidiar" als 4 que en vulguin fer?
Ja m'agrada això.

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 02 abr. 2009, 16:09

Sense voler posar exemples dràmatics, però oi que avui pots anar a la botiga i comprar-te un cotxe de mes de 300 c.v. que pot anar a 250 km./h. Altre cosa es que un cop estigui al teu garatge tu i condueixis o no.

La llibertat per a mi, com segur per tu, es un valor sagrat. La nostre societat s’está convertint en un Gran Hermano que aviat no ens deixará sortir de casa per que no prenguem mal..........

No entenc massa l’incomoditat de denunciar un “renunci”. Si els rivals l’han fet, pos l’han fet, ja es prou avantatge que sigui el ordinador el que digui facilment si realment ho ha estat o no. Si no ha estat renunci pos ens dirá que no, si ho ha estat aplicara la penalitzatcio que correspongui.

En real els dos únics cops que els rivals m’han fet un “Renunci” i jo els he detectat, els he perdonat tots dos. I a la vegada m’he quedat sempre pensant que en justa correspondencia ells no haurien d’haver acceptat el meu “perdó”.................

Prefereixo que el Butinet deixi fer renuncis, avisant clarament de que els estas fent, i així pugui decidir si continuo jugant amb aquest rivals. A que en aras d’una pretesa comoditat, els hi coarti la llibertat de fer-ho i jo no sapiga com juguen. Coi talment com amb aquells dels que jo estic convençut que fan “BRUTICIES” i per tant es força dificil, que si no es en Campionat, lliurament i jugui.

Sense Mal no hi pot haver Be. Sense la llibertat de fer “BRUTICIES” no hi pot haver joc net. Al meu entendre hi ha joc amenarat.

De Bon rotllo

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 02 abr. 2009, 16:15

Ah, i per cert gràcies a Deu que Butinet ens remena, talla, dona i compte, les 4 feines mes feixugues del joc. Per a mi

:D

josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 02 abr. 2009, 16:29

I ens posa les cartes agrupades i ordenades (encara que en real cadascú se les posi com vulgui )

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 02 abr. 2009, 16:32

Tenim diferent el concepte de la llibertat.

Si pogués donar la meva opinió no permetria cotxes que poguessin anar a 250 Km. per hora. Potser al final de l’any alguna mare o pare agrairíem aquesta decisió.

A mi m’incomoda molt denunciar un renunci. Que vols que et digui. I com jo, penso hi ha molta gent.

No vull la llibertat a uns actes que a mi em podem perjudicar. A l’igual que no vull llibertat per a assassinar perquè segur que la víctima també vol la llibertat de viure.

I perquè pugui haver un assassí ha d’haver una víctima és un argument que tampoc em convens.

Però parlàvem dels renuncis oi ???

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 02 abr. 2009, 16:35

Carles ha escrit: D'aquets dats .... que jo recordi, no hi han mes de 5 renuncis (que s'hagin comentat al canal campionat o a mi per privat). O sigui, 0.01 % dels dats. Adéu !

Una pregunta indiscreta: Tenim les estadístiques dels renuncis que s'han fet sense que els perjudicats s'enterin?... encara que ben mirat: "ojos que no ven, corazón que no siente"

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 02 abr. 2009, 16:43

No, Angeles, parlabem de permetre fer-los o no al Butinet

Els renuncis ja estan contemplats en el reglament "no oficial" de la botifarra.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 02 abr. 2009, 16:54

plana ha escrit:
Carles ha escrit: D'aquets dats .... que jo recordi, no hi han mes de 5 renuncis (que s'hagin comentat al canal campionat o a mi per privat). O sigui, 0.01 % dels dats. Adéu !

Una pregunta indiscreta: Tenim les estadístiques dels renuncis que s'han fet sense que els perjudicats s'enterin?... encara que ben mirat: "ojos que no ven, corazón que no siente"


No, sinó ho hagués ficat. Per això he ficat els que jo tenia constància.

Adéu !


Torna a “Modificacions, Suggeriments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 38 visitants

cron