La meva santa sogra.

Punt de trobada, de reflexió, de converses, etc, sense que tinguin res a veure amb la Botifarra.
Adonis
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 96
Membre des de: 29 oct. 2005, 17:56

La meva santa sogra.

EntradaAutor: Adonis » 17 feb. 2010, 14:58

El primer cop que vaig veure la meva sogra va ser quan la meva xicota em va portar a casa seva, tinc que dir, que apart de bona persona, té un cor que fa honor al seu volum , és impressionant! molts dirien que és grossa , jo diria que és més aviat ..... immensa , tampoc és cap pecat que ella sigui així. A les persones no les valoro pel seu físic, només faltaria ! :wink:
Amb el pas del temps m’ha demostrat que és una dona que m’estima , fa el que cal perquè tots siguem feliços. Dintre de poc farà 20 anys que ens vam casar, tenim una filla, la Merche. La meva dona és molt presumida ,sempre va feta un cromo, entre mirar el “Gran Hermano “ i emmirallar-se, els dies se li fan curts. La feina de casa en té cura la sogra, i no sé com se les empatolla per arribar a final de mes, ja que sols porto diners a casa jo, el meu sou és de 898 euros, amb hores extres arribo a 1050, amb cinc boques,llum, lloguer i aigua, aviat s’ha fet net, ...dic cinc, per que la sogra menja per dos, tot i així a fet estalvis per comprar un cotxe, no és cap cosa de l’altre mon, un Seat Panda de segona mà. 8)
A finals de Juliol la família volgué anar a la platja de Castelldefels, i aquí vaig tindre el primer problema , la Merche i la dona anaven a darrera, la sogra va pujar al meu costat i no hi havia manera de canviar de marxa, ja que el canvi el tenia al vell mig de les posaderes, feia l’impossible per arribar al mànec , era com si el tingués soldat entre les cuixes, vaig fer diversos intents i per fi, va entrar la primera , a deu per hora vàrem arribar al Rincon Alegre, lloc adequat per famílies humils com nosaltres. Tots teníem ganes de remullar-nos ja que el viatge va ser llarguet i complicat, a darrera nostre portàvem molts cotxes i alguns tocaven el clàxon fen senyes de que tenia la roda de davant rebentada, altres posaven un dit enlaire, llavors diem que la gent no es preocupa per els altres. Vàrem aparcar en un lloc on feien obres, tan sols per tindre una mica més d’intimitat, ja que la sogra no portava el bikini posat, i com és una dona molt pudorosa, tan si com no, se’l volia posar dintre el cotxe, aquell dia vaig passar vergonya, es va fotre en un folló que per treure-la, vaig tindre de demanar ajuda a uns manobres de l’obra, i un que es feia el graciós va dir-me: Jo, macho! A quién se le ocurre llevar una ballena dentro el coche? Doncs a mi no em va fer ni mica de gràcia, qui era ell per ficar-se amb la meva sogra? No vull entrar en detalls de com era el bikini, tan sols diré que portava dues talles més que la Caballé. Per fi preníem el sol, la sogra estava envoltada de voyeurs i de nens, els pares deien que anessin en compte quan es fiqués a l’aigua, ja que podria produir-se un tsunami. Entre mi pensava quant de santa era aquella dona, envoltada d’impertinents i curiosos, i per posar més llenya al foc, el socorrista va fer tocar la sirena de perill imminent, quan ella tan sols es volia mullar els peus. Aquell dia va ser el primer i últim cop que vàrem anar a gaudir d’un dia de platja.... :evil:
Ja fa anys que a casa ens visita un capellà, segons diu la sogra és com de la família. Un dia vaig plegar de la feina a les tres del matí, ja que treballo de nit fent tasques de neteja pel municipi, estava engripat i tenia ganes de arribar a casa per ficar-me al llit, al posar la clau al pany no i havia manera d’obrir la porta , però la sogra que és una santa, va sentir soroll i va dir: Qui demana? ....soc el Pitu... un moment ara t’obro! ... van passar uns minuts i per fi obrí, aquell dia va ser quan vaig veure per primer cop el capellà, estava a la cuina fent un got de llet, esgotat vaig ficar-me al llit, no sé si era pel grip, però el coixí feia com una mena d’olor de encens, aquella mena de pudor que fan les esglésies quant fan els funerals per un difunt. :shock:
La Merche ( encara no sé com li vàrem posar aquest nom :?: ) és una nena que a passat per moments difícils, no trobava feina, i la que li sortia no era del seu gust. La sogra es va cuidar de trobar-li , treballa en una casa de massatges Unisex ( que no sé el que significa) però es guanya molt bé la vida. Això sí, ha tingut d’aprendre idiomes, francès i grec, corria per casa un pamflet que especificava els serveis de la casa on treballa...
MASAJES UNISEX, un trato exquisito con nuestros clientes.
Tienes algun deseo que quieras realizar? Somos especialistas en masajes, tantra, erotismo, sado, frances, griego y beso negro.
La setmana passada, al tornar a casa per les escales vaig trobar-me al capellà, els ulls li sortien d’òrbita, cridant em va dir : A MI NO EM VEUREU MES EL PEL!!! .... Que ha passat mossèn? Que la teva dona m’ha fotut CABRES! De fet a mi el xai m’agrada , però això de les cabres no puc opinar, no n’he menjat mai, tampoc ha d’emprenyar-se tant. Diré a la meva santa sogra que me’n posi un bon plat, i si son amb patates segur que son bones!
Al meus amics/es, Gloria, Maria, Anna, Jaume, Narcís i Melcior.
Adonis.[/b]

Torna a “Varietats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 32 visitants

cron