VII Campionat de Botifarra a Lleida

Informació sobre Campionats de Botifarra.
Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

VII Campionat de Botifarra a Lleida

EntradaAutor: Angeles » 14 set. 2010, 17:16

Ens agradaria comptar amb tu.

VII Campionat de Botifarra a Lleida

6 de novembre de 2010


Per a més informació consulta el blog:

http://campionatbutifarralleida.blogspot.com/

Marels i Angeles

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 28 oct. 2010, 00:07

Ja tenim 80 parelles inscrites.

Falta poc més d'una setmana i encara falten alguns amics per decidir-se.

Marels, passem llista?

gummo
Recontro
Recontro
Entrades: 36
Membre des de: 01 feb. 2008, 22:18

EntradaAutor: gummo » 07 nov. 2010, 15:35

Un cop mes voldria felicitar a les organitzadores d'aquest Vll campeonat de
botifarra de Lleida

Un treball d'admirar, cuidant fins l'últim detall

En quan al dinar, molt bo, a l'alçada del esdeveniment

I com a cloenda, per agafar l'escopetai disparar 4 trets i no estic pensant en qui va agafar unes bosses de més, si no en una interpretació magistral,eh!
Electra i Victor je je !!!

Angeles i Marels no deixeu mai d'organitzar aquesta trobada.Petons i fins la propera

marels
Recontro
Recontro
Entrades: 48
Membre des de: 30 març 2003, 15:36

EntradaAutor: marels » 07 nov. 2010, 21:54

gràcies a tu Gummo, per la teva gran ajuda , sempre estas amb nosaltres, ets un gran puntal per la trobada, molts petons i moltes gràcies. Angeles i Marels

electra
Botifarra
Botifarra
Entrades: 105
Membre des de: 16 gen. 2006, 21:26

EntradaAutor: electra » 07 nov. 2010, 21:58

Moltísimes gràcies per tots els sopars , dinars i el campionat. Sou unes mestres !! En resposta al Gummo ; Rei del waka waka, ja et vaig dir que la venjança tenia un preu .. jajaja . Muassssssss[/quote]

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 07 nov. 2010, 22:45

La trobada ha finalitzat.

Estem satisfetes del resultat i esperem que sigui una impressió compartida per tots els assistents.

Agrair com sempre la participació de tots i cada un de vosaltres. Als nostres patrocinadors Txemapenta en representació de Cafeteria Escambray, JoanRoig en la de Restaurant Casa Ester de Torrefarrera, a Mcnel en la de Grupo Mahou-San Miguel i Coca-Cola, a Karme per la de Bodegó Tapes Tap, a Silviaa pels seus obsequis i la seva disponibilitat a prova de bombes, Garatges Dalmau pels seus clauers, Grupo Genesis per les seves colònies, EKE pels seus regals, General Óptica per les seves mantetes Generalitat de Catalunya, Diputació i Consell Comarcal pels trofeus, a Teresa1 la meva caixera favorita, a Abacus el meu estimat informàtic, a Gummo perquè es mereix que l'estimi un munt, a Ivars perquè sempre està disposat a donar un cop de mà, a Cubitas, a Butinet com mitja de difusió de la trobada i a moltes persones més que segur no hem nombrat.

Vull agrair molt especialment a tota la gent que s'ha quedat a dinar amb nosaltres a l'Hotel Reina Isabel facilitant-nos així que hi pugui haver properes trobades de botifarra. Gràcies pel vostre suport i estem satisfetes perquè la gent ha quedat contenta amb el dinar.

També mil gràcies a qui comparteix amb nosaltres el sopar del divendres i del dissabte i el ball fin de festa. Tot i el cansament per la falta de son, val la pena. Sou una penya fidel any darrera any i molt divertida. Incansables totals.

Les nostres disculpes a la gent que s'ha quedat sense detall d'assistència tot i que hi havia més bosses que nombre d’inscrits. Hi havia de sobres per tothom però el mal ús que a vegades es fa de la confiança dipositada ha fet que algun assistent agafés la seva i la del veí amb el resultat que uns quans os vau quedar sense. En properes edicions evitarem que succeeixin coses com aquestes.

Volem aprofitar i enviar una abraçada molt forta a la nostra estimada Cristinaa per la mort del seu pare. T'enviem tot el nostre carinyo.

Espero disculpeu si alguna cosa no ha estat al vostre gust i un cop més Gràcies.

Consulteu el blog per veure fotos i més informació
http://campionatbutifarralleida.blogspot.com/
Angeles l’ha editat per darrera vegada el dia: 09 nov. 2010, 00:05, en total s’ha editat 2 vegades.

Juma
Contro
Contro
Entrades: 1
Membre des de: 23 nov. 2002, 23:38

Campionat de Lleida

EntradaAutor: Juma » 07 nov. 2010, 22:48

Angeles i Marel, és molt difícil trobar paraules que de defineixin la vostra capacitat per haver realitzat aquest "gran campionat" i per si fos poc haver-ho fet amb l'afecte que us defineix.
se m'acut dir moltíssimes FELICITATS

[/b]

betzi
Contro
Contro
Entrades: 21
Membre des de: 29 gen. 2003, 21:22

Enhorabonaaaaaaaaaa un cop mes !!!!!

EntradaAutor: betzi » 08 nov. 2010, 12:01

MOLTESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS FELICITATSSS A LES ORGANITZADORES per tot l´esforç ficat i el bon rotllo creat !!! el dinar aquest any va estar molt be al restaurant on es feia el aconteixement ,l´organització más de lo mismo molt beeeee ,que mes explicar-vos ens vau fer passar un gran dia en companyia d´aquelles persones que feia molt de temps que no ens veiem .Una abraçadaaaaaaaaaaaaaaaaa i gracies Angeles i Marels. :D :D :D

Sofi
Contro
Contro
Entrades: 16
Membre des de: 17 abr. 2004, 21:09

EntradaAutor: Sofi » 08 nov. 2010, 14:28

Angels i Marels MOLTES FELICITATS!!!!!! un any mes us heu superat, i us vui donar les gracies pel vostres esfors i paciencia (que sen necesita molta) i per fernos passar un dia tan especial.
Moltes gracies i una forta abraçada

karme
Contro
Contro
Entrades: 9
Membre des de: 17 ago. 2006, 22:20

EntradaAutor: karme » 09 nov. 2010, 09:59

Angels i Marels: simplement quatre ratlles per expressar la felicitat i joia que vaig viure el passat dissabte en el campionat de Lleida. Tres dies desprès miro enrere i, quan ho faig,m'adono de l'organització tan esplèndida i maravellosa que vàreu portar a terme,tot pensant fins el mínim detall perquè tots els assistents ens sentissim com si fos la nostra pròpia casa.Us felicito per l'espontaneítat,la frescura i el caliu de familia que vau saber crear. No és fàcil complaure a tanta gent,però vosaltres ho vau aconseguir.Gràcies sincerament pels moments compartits,pel vostre acollimnet i pel tarannà festiu que va tenir el campionat.Gràcies per saber cposar més que ningú,el que ha de ser una trobada com la que vàreu organitzar. Be suposo que no em cansaria mai de dir qualificatius, però ho acabaré dient MOLTES FELICITATS, de part meva i de la meva compi i gran amiga Stromboli

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 09 nov. 2010, 12:18

Moltíssimes gràcies Gummo, Electra, Juma, Betzi, Sofi, karme ..... unes paraules precioses que ens emocionen molt :oops:.

Sou gent genial !!

quimktm
Botifarra
Botifarra
Entrades: 100
Membre des de: 03 gen. 2009, 17:35

EntradaAutor: quimktm » 10 nov. 2010, 19:20

La meva enhorabona a Angeles i Marels pel gran campionat que heu organitzat. Ha estad tot excelent. Fins i tot el dinar a l'alçada del campionat. Amb aixó vull animar a la gent que no va poderlo disfrutar que en una propera edició seria molt maco poder.ho compartir tots plegats. :lol: MOLTES FELICITATS continueu aixi.


Torna a “Campionats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 54 visitants

cron