Sobre la lentitud a les partides (de campionat)

Qualsevol suggeriment que tinguessiu sobre ButiNET.
Miquelus
Recontro
Recontro
Entrades: 41
Membre des de: 29 oct. 2005, 18:02

EntradaAutor: Miquelus » 11 feb. 2011, 19:45

Jo ja fa temps que no jugo als cmapionats, perquè em vaig cansar de tanta normativa, tanta reglamentació i tanta cronometració per passar una estona jugant a la butifarra. Ah, si un dia en faig un, podré parlar amb l'Angeles i el Deepbuti?
Com deia el Jose Maria Garcia: Saludos cordialessss.

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 11 feb. 2011, 19:58

Miquelus, no no, si jo ho entenc, però també et dire que per això i suposo que s'han fet diverses SALES per jugar a la botifarra i tothom és lliure de jugar campionats o no, però si es juga campionats no està d 'més les normes, i tot així ja veus no està mai a gust de tothom. Una llàstima.

malik
Contro
Contro
Entrades: 27
Membre des de: 11 oct. 2002, 16:52

EntradaAutor: malik » 11 feb. 2011, 20:14

lo dicho toy hasta los ovarios de las normassssssssssssssssssss hay demasiada gente tocapelotas, k ni viven ni dejan vivir, tais amargados????????? juasssssssssssssssss apa pos yo a mi bola como siempre

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 12 feb. 2011, 11:16

malik ha escrit:lo dicho toy hasta los ovarios de las normassssssssssssssssssss hay demasiada gente tocapelotas, k ni viven ni dejan vivir, tais amargados????????? juasssssssssssssssss apa pos yo a mi bola como siempre



Si hija si, tú a tu bola, como no, pero aún así creo que es mejor los normas que los insultos!
Ah y perdona , que dices de tocapelotas ??? :twisted: :twisted: :wink:

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 12 feb. 2011, 12:25

Si hi hagués un rellotge a la taula, visible per els quatre jugadors i programat , en temps, per l'organitzador en funció dels dats a fer 8/12 a 10/15/ o 20' o més temps si es vol :).
No hi haurien conflictes, un cop acabat el temps fixat, s'aplicaria automàticament la norma descrita. No hi hauria necessita de dir........"Tal o Pascual ja podeu sortir", simplement s'acabaria la partida i es publicaria el resultat.
I el Campionat seguiria segons els temps pre-fixats, fossin els que fossin aquests....................

malik
Contro
Contro
Entrades: 27
Membre des de: 11 oct. 2002, 16:52

EntradaAutor: malik » 12 feb. 2011, 17:34

weno weno.... ni k fuese un problema de estado...... un amigo me dijo.... cada uno juega como folla, osea k ya sabeis a relajarse amigos.

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 12 feb. 2011, 20:53

Yo cuando follo procuro no estar relajado.........
En todo caso despuès...............

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 13 feb. 2011, 10:22

malik ha escrit:weno weno.... ni k fuese un problema de estado...... un amigo me dijo.... cada uno juega como folla, osea k ya sabeis a relajarse amigos.
te lo recomiendo :P :wink:

YruNe
Botifarra
Botifarra
Entrades: 102
Membre des de: 11 set. 2003, 01:57

EntradaAutor: YruNe » 13 feb. 2011, 11:31

Crec que entenc la malik i que comparteixo més o menys el que diu però crec que per culpa d'enfadar-te i perdre les formes el teu argument perd raó.
Tot i que, vull deixar clar que no tinc gaire clar la realitat actual dels campionats, però no són tantes les caigudes, no? Sincerament la meva visió del butinet a sigut un lloc on desconectar i passar-ho bé una estona jugant a cartes.
Crec que tanta normativa pot fer perdre una mica la part humana del butinet ja que a un campionat presencial oficial si algu cau de la cadira, es fa una miqueta de mal i perd 10 minuts del seu temps jugant segurament aquest fet es tindra en compta a l'hora de valorar el temps d'aquesta parella, no? O li diries al senyor que ha caigut que ha perdut la partida i a sobre marxa a casa amb un genoll morat?

Nose es un cas inventat eh però crec que més o menys és el mateix que passa aqui. Crec que s'ha de considerar diferent al jugar lent i fer anar lent a tots perquè veus que el tiu esta passant de tot que un et diu que avui té un problema de conexio i anirà lent.

nose... (vaya rollu us he fotut ... xDD)

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 13 feb. 2011, 14:34

Jugant una botifarra de campionat et poden passar moltes coses durant la partida, cert.
Et pots caure de la cadira, et pot plorar el nen, et pots posar a acabar el dinar de demà, pots tenir diarrea i estar assentada a l'inodor més estona del normal, et pots deixar les ulleres, pots tenir mala connexió, et pot entrar una pestanya a l'ull i perdre temps intentant treure-te-la, pots xerrar amb la parella i despistar-te del començament, pots desconnectar-te, pots rebre una trucada telefònica etc etc ..... Com veieu poden passar moltes coses.
Que ha de fer l’organitzador? Vista grossa i que la resta esperi?
Rebre les pressions de la gent que exigeix que es compleixi el temps i la que demana més temps?
20 minuts es temps més que suficient per a acabar una partida de 12 dats, per tant, crec que aquí no es fa corre a ningú.
Si algú té una incidència pot passar dues coses: que és perjudiqui la parella que ha tingut l'incidència (dues persones) o que es perjudiqui la resta dels jugadors que han d’esperar tot i haver acabat (50 persones). Al primer dat pot passar a uns, al segon a altres diferents, al tercer a altres diferents ... de tal manera que un campioant podria ser etern.
Normatives hi ha d'haver. També està marcat el temps als campioants directes i ningú diu res. No conec cap normativa tan light com la de butinet on pràcticament diu que si no s'acaba una partida amb el temps establert (més que suficient) perdrà la partida la parella que ha utilitzat més temps sigui qui sigui el motiu.
Quan s’organitza prendre una decisió és més delicat del que sembla i les normatives fan que l’organitzador tingui les "espatlles cobertes"
Participo en molt campionat i demano que si no acabo per la meva culpa se’m posi la partida com a perduda. Els altres no tenen la culpa ni de la meva vista ni de la meva inestabilitat, ni de les meves connexions. Tan malament ho trobeu ?
Es critica tanta obsessió del temps i jo em pregunto ..... no hi ha també massa obsessió per guanyar? Tan greu és perdre una partida?. Va gent que això és un joc. Disfrutem d’ell.

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 13 feb. 2011, 15:09

Molt bé Angeles, aplaudeixo tot el que has dit !

malik
Contro
Contro
Entrades: 27
Membre des de: 11 oct. 2002, 16:52

EntradaAutor: malik » 13 feb. 2011, 15:41

pues claro k no es tan grave angeles, ni mucho menos, solo k como dice qjq, tu y algun otro, si kereis el tiempo cronometrado los jugadores tienen el derecho a ver el tiempo, por k carles bastante tiene con aguantar a los repito TOCAPELOTAS k le van todo el dia con kejas, y todos sabemos k el tiempo va a peso... osea... como yo cuento los triunfos....juasssssssssss almenos eso me parece ami. Y Bet yo en ningun momento e insultado a nadie, si hubiese insultado creeme.... estaria mucho mas claro rejuasssssssssss, y si uno no puede decir lo k piensa ... apaga y vamonos

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 13 feb. 2011, 17:25

Molt bé malik, aplaudeixo tot el que has dit !
:D

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

Re: Sobre la lentitud a les partides (de campionat)

EntradaAutor: plana » 13 feb. 2011, 17:51

Carles ha escrit:Doncs això ..... cal fer-hi res?
Algunes possibles solucions son:
- Comprovar el ping de les connexions, i si superen cert valor no deixar apuntar al campionat.
- Guardar el temps mig que triga cada jugador a jugar un dat, i si supera cert temps, no deixar-lo apuntar.


Poder les dues solucions que proposes seran traumàtiques per una bona part d'usuaris. En canvi seria més dur amb les faltes greus de modals i dels insults. No es pot tolerar que els insultadors habituals "pululin" lliurement pels campionats, on no pots triar els contraris.

Crec que la tercera opció que proposa en QQ es prou encertada i treu responsabilitat a l'organitzador. Tot el que sigui normativa amb decisió tècnica automàtica, es menys violent que si la decisió es "humana" i al moment.

Precisament crec que un dels motius de la menor aceptació dels campionats de pre-donats es l'estrès que comporta "l'excés d'agilitat". Mai pots mirar la classificació, dons no hi ha temps entre el final del dat de la darrera parella.... i el A jugar!!!!!! de la següent ronda

Carles, crec que si donessis 7 o 8 segons després de cada ronda per poder mirar la classificació després de penjar-la, a tots ens aniria be.

Muy bien Malik, efectivament si tu quieres decir algo, se te entiende SIEMPRE todo!!!!!.

josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 13 feb. 2011, 19:01

La meva opinió:

Si les partides de campionat s’acaben si una de les parelles supera els 100 punts o si s’han jugat els 12 dats, tambè s’haurien d’acabar, automàticament, si es superen els 20 minuts de joc, donant per guanyada la partida a la parella que hagi consumit menys temps.
Crec que, al donar per acabada una partida per temps, hauría de sortir la informació als quatre jugadors de la partida tal com: “La partida s’ha acabat per temps” “La parella 1 ha consumit xx/xx minuts/segons i la parella 2 yy/yy, per tant es dona per guanyadora la parella …. (la que sigui)”
No crec que sigui adient que surti la informació continuada del temps consumit per cada parella, com a màxim faria que sortis, al final de cada dat, el temps propi de la parella.


Torna a “Modificacions, Suggeriments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants