RÀNKING DE NIVELL I RÀNKNG D'EDUCACIO

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Monra

RÀNKING DE NIVELL I RÀNKNG D'EDUCACIO

EntradaAutor: Monra » 11 oct. 2004, 22:50

Hola a tots/totes, proposo que per a poder estar en la partida que correspon pel suposat nivell adquirit (Cracs, MegaCracs, bons Bonisiims, Nivell, Nivellas, etc tec) existeixin diferents categorias de nivells que estiguin validades per una partida contra la màquina i que aquesta indiqui el nivell en funcion del joc . Tambien proposo un nivell de rànquing d'educació i de saber estar, ja que hi ha molts que surten de la partida sense estar aquesta acabada, proposo que juntament amb el nom s'indiqui les vegades que s'ha sortit sense acabar. Salutacions i una bona butifarra. :D

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 12 oct. 2004, 00:02

A vore, a pesar de ser un tema molt i molt vell en el Butinet, em fa certa il•lusió`posar el missatge 101 en el foros, que carai………-
Anem a pams, en primer lloc com definiries el nivell?. Oi tan mes si a sobre vols definir diferents graus de nivell.
Tindries en compte les cartes, la forma de jugar, les diferencies oriental, occidental, el nombre de vegades que fa trumfo directa, les vegades que fa Butifarra, El millor o pitjor rendiment de les cartes que te, el nivell dels rivals, el nivell d'alcohol en sang, etc. etc.?.
Tots els que juguem a la Butifarra, hem estat tractant de trobar un mètode que defineixi qui en sap mes. I que jo sàpiga, en un joc on intervé el atzar, no s’ha trobat encara científicament el mètode adequat. I sincerament espero que mai es trobi.
Segons la meva manera de veure-ho la única manera de saber si una persona en sap mes o menys es jugant-hi molt sovint i en conseqüència acabant sent els propis rivals qui qualifiquen a un jugador en el seu nivell. No crec que hi hagi altre forma. Però estic obert a suggeriments..........................
A mes a mes i afegiria que si es fes un ranking ho consideraria molt inadequat, ja donarà temps a debatre-ho.
El que si estaria d’acord es amb un cert ranking dels “ABANDONA PARTIDES”.
Tenint en compte que a pesar dels efectes perniciosos de les males connexions informàtiques i dels ordinadors actuals que es penjant el nombre de penjades motivades per causes tècniques en relació al nombre de partides jugades donaria un rati altament utilitzable en diferencia a les penjades no justificades sobre el nombre de partides jugades. Per tan aquí si que estaria d’acord que si el nostre Sant “Varó” de Carles li ve de gust tornar a programar seria altament recomanable posar aquest percentatge a costat del nick.
Per a mi no son de rebut les penjades degudes a que “Entra el jefe o que soc a la feina “. Evidentment faria falta que nomes es podes entrar a Butinet amb el nick registrat.
En fi ole ole ja soc butifarra ara per barretina, Deep tremola que vinc
:D

Monra

RÀNKING DE NIVELL I RÀNKNG D'EDUCACIO

EntradaAutor: Monra » 12 oct. 2004, 22:09

Gràcies per contestar i disculpa al posar a debat un assumpte ja comentat anteriorment, alguns hem entrat recentment i desconeixem la vostra història, de totes maneres, i sota el meu punt de mira, si es debat el tema del rànking de nivell, és per a millorar el nivell de joc. En la meva nota anterior, no pretenia buscar molts rànkng, solament tres i que ja estan definits pel propi sistema en ajuda per al jugador i els informàtics que para això ho són, no els ha de ser difícil establir uns criteris mitjos (3)per a poder classificar. En quant al rànquing de l'educació presumeixo que si tots posem la nostra opinió i es fa una enquesta ( mes treball per a l'informàtic) podríem tenir un bon nivell. Salutacions i gràcies. :D

Masos
Barretina
Barretina
Entrades: 210
Membre des de: 16 set. 2002, 23:40

EntradaAutor: Masos » 12 oct. 2004, 22:31

Pensant-ho bé, quasi que posaria dos ranquings:

1.- nombre de partides jugades (acabades).

2.- nombre de partides abandonades ( abandonades per tú mateix, no per altres).

Qué us sembla?

Visitant

EntradaAutor: Visitant » 12 oct. 2004, 22:58

Si clar, pero el 1/2 (Dividit) i per tan d'aixó fer-ne un rati. Al fi i al cap del que es tracta es de veure la gent que abandona partides per sistema, no la gent que te dificultats en la seva connexio.
I tb es clar que les partides abandonades per tu no per els altres, nomes faltaria. :(

Visitant

EntradaAutor: Visitant » 12 oct. 2004, 22:58

Meno coi el 2/1, sino no diu res
:)

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 12 oct. 2004, 23:00

No fotis no m'havia loginat, sere Burrooooooooooooo.
Meno aixins sumo tres missatges
els dos posts de dalt son meus
:D

Visitant

EntradaAutor: Visitant » 13 oct. 2004, 10:01

Una precisió monra, els tres nivells existents avui dia en una partida no son nivells de jugador, son nivells D’AJUDA, es a dir destinats a fer mes fàcil la vida dels jugadors, sobretot dels “comodons” com jo, estaràs amb mi que no es el mateix jugar a una taula de bar, on en cas d’error es pot retirar la carta que fer-ho en un entorn informàtic, on un error de click es molt mes fàcil i molt mes freqüent. Francament jo recomanaria a tothom que no jugues amb ajuda nul•la, tot i que hi es per els mes “puretes” es molt poc practica, la elecció entre mitja i màxima ja es nomes per els poc o molt “vagos” Però en cap cas defineix un nivell de joc.
En tan en quan al “examen” amb els robots fes te’l tu mateixa i veuràs que passa. Et suggereixo fer 10 partides i segur que et passen una de les tres coses:

1. Les guanyes totes i el Deep s’enfada, jejejejejjee
2. Les perds totes i el Deep conten.
3. En guanyes el 50 % o qualsevol altre percentatge possible.

O es que tu no has tingut mai “ratxes” de bon o mal joc ?, amb tot el respecte per la teva idea clar.

Ara be per obrir un nou front, tampoc es la solució que quedi clar, però mira seria una nova forma de veure-ho. Per quan un campionat de dats pre-donats al Butinet?. Que enes permetria això? Veure que hem fet nosaltres en relació al que han fet d’altres jugadors. Entre tots hauríem d’estudiar les normes de joc i de participació, evidentment no podries jugar un dat que ja haguessis jugat, per exemple. Però coi simplement grabant aleatòriament dats de partides jugades seria força interessant veure com ho resolts i com guanyes mes punts, si tens bon joc o en perds menys si el tens dolent.

Al final el Carles es pensarà que li tinc mania. Només faig que pensar feina per ell, però coi VOLEU DIR QUE NO HI HA MES INFORMATICS que puguin col•laborar a programar noves eines i noves utilitats. Doneu-l’hi un cop de ma ,no?
:roll:

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 13 oct. 2004, 10:37

QQ (perquè tornes a ser tú sense loginar, oi? :)),
un campionat de dats predonats al ButiNET és relativament simple: s'habilita un servidor on cada minut exacte el servidor genera un dat aleatòriament. El programa client quan ha de repartir, en contes de fer-ho localment com fa ara, s'espera al següent "minut" i agafa el del servidor. Tots els jugadors que han jugat el mateix dat es comparen entre ells.
Així pots tenir qualsevol número de jugadors en el campionat, no cal que tots juguin al mateix ritme sinò que cada un segueix el seu.
El campionat dura ... no sé ... "x" hores i al final es classifica tothom que tingui un mínim de "y" dats jugats.

Trivial ... però com que no hi ha mans per fer-ho doncs això es queda a la capsa de les bones idees.

Algún infumàtic suelto que vulgui col·laborar? Perquè encara que algún "Invitat" mal educat opini el contrari jo crec que el ButiNET és baratíssim, gratis de fet.

I pel què fa al ràting ... e sembla que els únics que poden presumir de tenir-ne són els robots que com ja sabeu van guanyar el 46% de 2.000 partides jugades contra jugadors humans sense seleccionar i sense que aquests sabessin que jugaven contra robots.
Algú altre pot presumir d'estadística?
I per tant ... com que són els únics que ténen ràting són els millors :shock:, oi? O no!

Apa, tingueu manilles

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 13 oct. 2004, 19:29

Pos es ben ben cert que el home es l'unic animal que ensopega dues, i tres i quatre vegades a la mateixa pedra. Pos si soc jo glupssssssssssssssssssssss
:(

Monra
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 14 oct. 2004, 20:41

EntradaAutor: Monra » 14 oct. 2004, 21:10

Bones, he intentat contestar abans a les segerencias o opinions :contradictòries a les meves propostes, però no ha pogut ser abans a l'anul·lar el meu accés al no estar registrat.
Bé, si hi ha diagolo hi ha solucions i això s'ha demostrat una vegada mes en aquest petit comentari realitzat des d'una visió una miqueta partidista per la meva banda, primer per a no fastiguejar als grans jugadors o els quals es creuen que ho són i per a poder cridar l'atenció a qui de forma incorrecta i malament educada, anul·la una partida pel simple fet d'haver realitzat una dolenta jugada, per no saber mes un dels seus oponentes.
Alguns comentaris indueixen a pensar que l'atzar és un element que no ens permet establir un criteri de valoració per a poder determinar el grau d'eficiència en el joc, és cert i així ho creo, però si posem a tots el mateix joc, és a dir les mateixes cartes en una sèrie de partides, la variable de l'atzar hauria desaparegut i sol es podria contar amb la destresa personal, com varómetre es podria utilitzar la puntuació obtinguda en les sèries, t'imagines quantes opcions diferents de joc i fet i fet de puntuació que ens permitiria avaluar i catalogar.
Segur que si seguim pensant i parlant del tema sortirem amb unes bones conclusions favorables per a tots.
Manilles amb diàleg :D :idea:

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 14 oct. 2004, 22:03

Monra,
dona una ullada aquí.

Lo dels dats predonats per catalogar la gent també és una bona idea, però el nombre de partides que has de fer perquè sigui significatiu ho fa inviable.

I, a part de si existeix sistema o no ... quin sentit té? Vull dir que la gent ja s'autocataloga ... el més important no és jugar "perfecte" sinò saber "estar", crear un bon rollo entre els jugadors, etc.

Amb el què em sembla estem tots d'acord és en el "rànquing" d'abandonadors. Qualsevol sistema (i em consta que en @Carles ja té una primera aproximació) que permeti controlar-ho serà efusivament aplaudit.

Vinga @Carles, un esforç ... 8)

Apa, tingueu manilles

Monra
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 14 oct. 2004, 20:41

EntradaAutor: Monra » 16 oct. 2004, 00:29

Es una bona noticia el que tots estem d'acord és en el "rànquing" d'abandonadors.
!!! Vinga a treballa ¡¡¡¡ per a perfeccionar y crea nous motius de conexio per al bon butinet.
Salutacions
:idea: :D

alp2500
Barretina
Barretina
Entrades: 709
Membre des de: 02 oct. 2002, 12:00

EntradaAutor: alp2500 » 16 oct. 2004, 09:59

Jo trobo perfecte l'idea però tinc uns dubtes

1.`-És podrà diferenciar quan es un abandonament perquè al jugador li surt perquè si, o es un abandonament perquè l'ordinador és penja

2.-si es poguès diferenciar això , el seguent dubte seria es pot diferenciar quan es penja l'ordinador perque un vol es a dir toca el botonet d'apagar i ja està i quan es penja per algun problema aliè

si no es pot diferenciar això que passarà la gent que tenen/tenim els ordinadors mes antics, mes atrutinats ect.. tenim desventatges amb els ordinadors nous, bé si es una manera per vendre ordinadors nous podriem demanar al Gates que patrocinès també al butinet

vinga a reveure
psc

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 16 oct. 2004, 12:55

Hola !

Perdoneu no hagi contestat abans, però he nat una mica de cul.

A veure, primer de tot tema abandonades/penjades/etc.
La meva idea, es si un usuari abandona/penja una partida, contar-li com abandonada. Excepte en els casos que l'usuari torni a entrar a l apartida.
Aixi, si com diu el alp se't penja el PC, nomes cal tornar a entrar i si t'han esperat, tornar a entrar a la partida.
Si no t'han esperat, docns mala sort, milagres no se'n poden fer :-p

L'altre tema es al ranking.
Hi han discrepancies entre els usuaris si es necessari un ranking o no.
Així que la meva idea es fer un ranking opcional. Qui vulgi hi pot apareixer, qui no vulgi no.
Aleshores, hi han varis sistemes posibles, i encara no m'he decidit per quin.
- Dats predonats. Anar repartint dats predonats a les partides, i fer la clasificació segons els resultats.
- Lligeta de "posicions". la idea es mantenir un ranking Quan guanyes a un jugador de posició mes alta al ranking que la teva, pujaras la mitat de la diferencia de posicions que hi hagi entre vosaltres. Exemple: Si el jugador A que esta a la posicio 10, guanya al jugador B de la posicio 1, el jugador A pujara a la posicio 5.
- Ranking per punts. Cada cop que guanyes una partida de dona punts. (no m'agrada, premia a qui juga mes, no a qui juga millor).
- Ranking partides guanyades/jugades. (no m'agrada, si jugues sempre conrta principiants .....).

I Segur que n'hi han mes ...

Demoment el meu preferit es la "lligeta de posicions". Ni que s'ha pensar molt be com afecta quan es juga en parelles (que evidentment poden tenir posicions diferents).
Aquest sistame, te la ventatje que es rapid entrar i pujar al ranking si ets bo.

Ala .... ja he divagat prou per avui :-p


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Bing [Bot] i 41 visitants

cron