Voleu Ranking de partides abandonades ?

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Voleu Ranking de partides abandonades ?

EntradaAutor: Carles » 19 oct. 2004, 12:12

Hola !

Doncs això, vist el devat originat, la pregunta es, si es vol o no el ranking de partides abandonades.

Per exemple, el ranking podria conistir en un numero al costat del nick, que ens indicarà el % de partides abandonades respecte les partides jugades.

Un jugador amb un 0%, vol dir que no n'ha abandonat cap.

EDITAT: L'enquesta es una continuació del devat obert a:
http://www.butinet.org/foros/viewtopic.php?t=580

Adeu !
Carles l’ha editat per darrera vegada el dia: 19 oct. 2004, 20:04, en total s’ha editat 2 vegades.

bruixeta
Barretina
Barretina
Entrades: 205
Membre des de: 18 set. 2002, 20:35

EntradaAutor: bruixeta » 19 oct. 2004, 12:45

a mi m'agradaria saber-ho, ja que si es un nick que tots coneixem i te un tant per cent baix, tots sabem que es degut alguna causa major,mentre que si no el coneixem de res i te un index molt alt doncs noval la pena de jugar-hi.
asies

alp2500
Barretina
Barretina
Entrades: 709
Membre des de: 02 oct. 2002, 12:00

EntradaAutor: alp2500 » 19 oct. 2004, 12:57

Ep Carles passerell nomès una petita pregunteta,

els jugadors que no estan registrats com portaras el control?
ja que cada dia pots entrar amb un nick diferent i sempre dirà que tens 0 % d'abandonaments

vinga a reveure
psc

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 19 oct. 2004, 12:59

Hola !

Evidentment aquell dia ja no es podran entrar amb nicks no registrats.

Demoment es deixa entrar amb nicks no registrats per que hi ha gent que encara teproblemes amb el password/nick.

Adeu !

primavera
Barretina
Barretina
Entrades: 241
Membre des de: 01 nov. 2003, 19:32

EntradaAutor: primavera » 19 oct. 2004, 19:06

Carles:

Quan estàs esperant algú per fer partida i per no avorrir-te n'encetes una amb els robots, si has de deixar-la abans d'acabar-la perquè et criden els "humans", també computarà com a abandonament?

Espero que no, sinó tindré un percentatge gloriós! :(

primavera

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 19 oct. 2004, 19:16

Ai senyor, semblaré el barrufet rondinaire, no trobo mai res be……………… :x :x :x
1.- Per que si un tema es debat en un lloc del foro les enquestes es fan a un altre lloc?. Caram es com si la campanya per les eleccions al parlament de Catalunya es fes a Madrid i les eleccions a Galícia.............................

2.- O sigui Bruixeta, amb tot el “carinyo”, si fas una partida pública i t’entra algú amb un diguem, 10, 3% de partides abandonades, el faràs fora? O per el contrari si la fas privada evitaràs a tots aquells que estiguin per sobre del x % de partides abandonades mmmmmmmmm, No ser pas.

3.- Quina dificultat hi ha en enregistrar-se tans de cops com vulguis? O, si hi es i no ho sabem?. Per tan si detecto que no em convideu per “abandona partides”, no es el meu cas, em registro de nou i au a 0 %. Val la pena pencar per aixó? .

4.- Au com a final, proposo que en els foros es pugui linkar a “temes relacionats”, sobretot quan es fa una enquesta, al menys tindríem la garantia que la gent abans de votar s’informa, o que en un lloc es vota i a l’altre es debat, potser seria mes democràtic, o no?
I posats a ser poc democràtic el vot de no, no fa falta, es meu

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 19 oct. 2004, 20:04

1.- Aquets foros que usem al ButiNET, només permeten obrir una enquesta en un tema nou. Per tant, com que hi ha gent que vota pero no s'anima a escriure, he decidit orbir la enquesta per tenir un "resultat" apart de les opinions.

2.- QQ, si algu que tens a la llista negre t'entra en uan partida que has fer publica que fas ??? EL fas fora o hi jugues ? :-p

3.- Un usuari només pot registrar 2 nicks per email ...... i si, se poden registrar en varios emails, però es "detectable".

4.- Tens rao, podia haver ficat el link a l'altre post, però no hi he pensat ara ho faig.


Primavera: No contaran tranquila, nomes contaran quan hi ha almenys dos humans.

Adeu !

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 19 oct. 2004, 20:23

Com que no contaran???? I els pobres robots que no ténen la seva ànimeta o què? eh?! Ells també volen saber si els abandones ... :?

Apa, tingueu manilles i no abandoneu.

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 20 oct. 2004, 12:32

Només per ser una mica torrecollons :lol:

Quiquet ha escrit:2.- O sigui Bruixeta, amb tot el “carinyo”, si fas una partida pública i t’entra algú amb un diguem, 10, 3% de partides abandonades, el faràs fora? O per el contrari si la fas privada evitaràs a tots aquells que estiguin per sobre del x % de partides abandonades mmmmmmmmm, No ser pas.


El que jo acabaria fent és fer-la privada i convidar als que tenen un % baix (si els coneixo, millor ... si no, al menos el % pot donar una idea). Quin mal hi ha? :oops:

Quiquet ha escrit:3.- Quina dificultat hi ha en enregistrar-se tans de cops com vulguis? O, si hi es i no ho sabem?. Per tan si detecto que no em convideu per “abandona partides”, no es el meu cas, em registro de nou i au a 0 %. Val la pena pencar per aixó? .


D'aquí s'en desprèn una altra pregunta ... I el registre de nicks per a què serveix?

Per altra banda, com diu la sabiduria popular ... feta la llei, feta la trampa. Prendre mesures per evitar coses com l'abandó de partides, si ho mires des de la perspectiva que dius, segurament sigui sempre una causa perduda. Pretendre detectar els "delincuents" també, no els pillaràs tots. La qüestió és que no hi ha una manera definitiva, però qualsevol cosa pot ajudar a "fer un món millor" :? ... o millor ho deixem córrer?

No ho sé, lògicament no costa tant registrar-se, però imagina't que, degut al teu comportament (sigui per abandons o pq ets a la llista negra de massa gent) t'has de canviar de nick cada dues setmanes (assumint que els nicks anònims no podràn entrar al xat, això vol dir perdre uns minutets omplint el formulari de registre tot sovint).

Per les partides en les que em trobo i pel que sento dir a la gent dedueixo que hi ha diferents perfils de la gent que abandona:

- L'empleat modèlic. :shock: Ui, que ve el jefe ...
- El "rabietes". :evil: :evil: :evil: :evil: No em barrufa!!!! ... el meu company no juga com jo vull (versió 1) ... o bé ... gñgñgñgñgñgñgñ ... no hi ha manera de guanyar, no em barrufa perdre.

La resta crec que acostumen a ser casos excepcionals (no significatius?).

Tant en un cas com en l'altre hi haurà un percentatge que o be deixaran de connectar-se o be deixaran d'abandonar. Saber si aquest % serà significatiu o no ... només se sabrà si es fa. Però lògicament sempre hi haurà "abandonadors indetectats". Jo penso que el % serà més elevat del que pot semblar a priori.

Que consti que tot això no vol dir que estigui fermament a favor de tenir un índex d'abandonaments. En realitat crec que lo que deies tu QQ en l'altre post de poder fer d'espectador a altres partides em sembla molt més interessant. Però crear maranya sempre és maco, no? :twisted:

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 20 oct. 2004, 12:42

Si que ets torracollons si
:D

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 20 oct. 2004, 12:58

Coi ... rapid que ets tio ;-)

Que consti que només feia d'advocat del dimoni. La qüestió potser no seria tant si serveix o no serveix per alguna cosa aquest índex o si el volem o no el volem.

Lògicament si preguntes a la gent si volem o no una cosa gratis la majoria (excepte alguns) et direm que sí. Tot el que sigui tenir coses noves sense que em representi feina a mi sempre és benvingut. Si ara poses una altra enquesta preguntant si volem poder entrar com a espectador a partides també tothom dirà que si, si preguntes si volem poder jugar a dats predonats, tothom també dirà que sí, al final tindràs una feina que se't menjarà. Tots hi voldrem dir la nostra però de pencaires al final pocs.

En definitiva, malgrat crec que l'índex d'abandonos pot ser útil estic d'acord amb tu QQ ... maximitzar el rati benefici/cost és lo important.

Monra
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 14 oct. 2004, 20:41

Voleu Ranking de partides abandonades ?

EntradaAutor: Monra » 21 oct. 2004, 01:02

Si per votar val la nota, et remeto el meu sopor a la iniciativa, de fet he iniciat jo aquest foro, amb la sana idea de coneixe amb qui te la juges per el alt nº de abandonaments amb partides amb novells com jo.
Vot: Si, siusplau ! :lol:
Salud i manilles........

bruixeta
Barretina
Barretina
Entrades: 205
Membre des de: 18 set. 2002, 20:35

EntradaAutor: bruixeta » 21 oct. 2004, 12:18

Hola QQ mra si entra un nick amb un % elevat de partides abandonades, sempre li puc preguntar si les seves partides abandonades, son degudes a que jugar des de la feina per exemple, o per causes molt mes importans, aixi com quan entra algu que porta ajuda nul-la li dic que es posi ajuda mitja i si no vol el foto fora , doncs després sempre hi han problemes.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 23 oct. 2004, 12:37

Voleu ...? Voleu ...? Voleu ...?

Coi tios, és que ho voleu tot!! Jo tinc una llista de 10 o 12 coses que vull i sabeu quina és la primera?

Voleu col·laborar?

De demanar tots ens sabem molt ... però qui ha contat els milers d'hores d'en Carles, dels @/+, dels webmàsters, dels organitzadors de trobades ... i de fer els robotillos, no cal pas que m'en amagui?.

O sigui que ... Carles, fes el què creguis convenient!!!

Apa, no em foteu cas que avui no tinc manilles

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 23 oct. 2004, 19:14

Holes !

Aro aro, això sempre (fer el que cregui convenient;-) ....

Deu !


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 31 visitants