S'ha de poder explusar un jugador d'una partida ?

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

S'ha de poder explusar un jugador d'una partida ?

EntradaAutor: Carles » 02 feb. 2005, 12:28

Holes !

Com que s'ha obert el devat, faig una mini enquesta a veure que opineu :-p

Adeu !

CarlesG
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 19 set. 2002, 14:03

EntradaAutor: CarlesG » 03 feb. 2005, 15:04

Té poc èxit, aquesta enquesta.

Suposo que això és degut a que els jugadors ocasionals que entren de tant en tant en una partida de desconeguts, i que són els que més pateixen la mala educació d'alguns, no entren habitualment en aquest fòrum.

Als qui juguen sempre amb els mateixos coneguts el tema no els afecta gaire.

Però també s'ha de vetllar pels interessos de la "majoria silenciosa".

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 03 feb. 2005, 19:32

Mira, ara feia temps que no deia res aqui als foros, pero el tema sembla interessant.

Les coses que se m'han quedat del que ha dit la gent son:

Sembla unànime l'opinió que el mal ús que es pot fer del botonet és un mal menor comparat amb la seva utilitat. Per tant, ... assumeixo que posar el botonet és una bona opció.

Ara només cal veure quina és la millor variant. Només el creador pot fer-ho? o cal utilitzar un sistema de votacions?

Estic d'acord amb l'alp que donar aquest poder únicament al creador de la partida és una "cacicada". I també estic d'acord amb en CarlesG que també ho és el fet que el creador pugui tancar la partida i deixar als altres penjats.

Però això últim no ho podem triar. La única manera de poder evitar això seria que les partides s'allotgin al servidor i no a la màquina de l'usuari/a. I crec que "no está el horno para bollos" ...

Però a l'hora de posar un botonet (i tenint en compte que al creador no el podrem fer mai fora, per molt impresentable que sigui) sí que podem triar si donem poder absolut al creador o ho intentem fer "una mica" més democràtic.

A mi em sembla que si es munta un sistema de votacions, independentment del fet que conceptualment sona més democràtic, el mateix model es pot autoregular en contra del mal ús, o abús, d'aquesta eina.

És clar que actualment els impresentables ja ens poden tocar els collons, però tampoc cal que els donem juguets nous, no? Que ho puguin fer ara no vol dir que els haguem de donar incentius, crec jo. Un botonet que digui "Kickejar" per alguna gent pot arrivar a ser un reclam, ja no perquè perden, sinó perquè no tenen res més divertit a fer. Igual que els que creen partides i no comencen, o coses per l'estil.

A més, segons com t'ho miris, no és exactament el mateix. Si el jugador tanca la partida, la partida s'acaba i ha de comencar de nou. Si li posem un botonet li estem donant més llibertat per poder només engegar a una persona, engegar-los a tots i convidar a 3 persones noves, o simplement perquè la persona X no em cau be i la faig fora, o que se jo.

No sé, jo tinc la impressió que hi ha molt listillo "por ahi" que li treuria suc a aquesta opció de maneres que ara no podem ni sospitar (i estic segur que cap d'elles seria agradable).

fritz
Barretina
Barretina
Entrades: 360
Membre des de: 22 set. 2003, 12:01

EntradaAutor: fritz » 05 feb. 2005, 21:06

Bones a tots,
Tinc la impressió que res no pot "curar" al butinet de la manca d'educació d'alguns...
Penso que ni tant sols el "botonet" famós del que parleu ho podrà solucionar, el contrari, seria pitjor.

A veure, jo al bar del poble no jugo amb maleducats, mai, ni a favor ni en contra ni encara que en tot el poble només siguem tres i el maleducat fa quatre. Si jo anés al bar del poble veí podria jugar amb un maleducat, peró acabaria la partida i no hi jugaria mai més, pos eso, al butinet el mateix ( a veure quan serveixen copes tabé).

Les partides públiques son la vida del butinet, tots hem començat allà mateix, no? Amb el temps amb unes persones t'hi fas més que amb altres, de fet és normal, o és que al bar del poble, a la feina, els veins, la familia, no hi trobeu maleducats?
A més, penso que quan algú fotés fora a un altre d'una partida ja la tindriem liada al xat general i les @ no s'acabarian la feina.
Jo destinaria esforços a millorar ( si és que és possible) i no pas a intentar guanyar una batalla que penso que és perduda.

A mi m'agradaria un botonet per poder fer una roda sense necessitat de sortir de la partida i tornar a crear, és que em fot una mandra! i la supermegacompi :twisted: sempre m'obliga a crear a mi.

Apa, vaig a jugar una publica...

morfeo
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 18 set. 2002, 18:02

EntradaAutor: morfeo » 07 feb. 2005, 16:58

No no feu pas el botonet de la roda, que aqui la supermegacompi li encanta fer-li crear partides al sr. fritz :twisted: :twisted:

El botonet de les copes estaria prou be.

:wink: 8) (Tot broma eh)

Petonetsssssssssss.

kimiric
Contro
Contro
Entrades: 20
Membre des de: 02 abr. 2003, 09:51

EntradaAutor: kimiric » 12 feb. 2005, 10:44

acabo de votar a favor del butinet pero nomes enn cas de que hi hagi quorum per expulsar, sistemna que em sembla que ja vaig proposar unaltre vegada en la questio del ranking, on crec que tb s'ahaurien de aconseguir els punts o el que sigui per votacio, i no pas per % de partices guanyades o perdudes.
al obligar a que ttres del jugadors estinguin d'acord per expulsar algu atenuara un xic el fet tan abusiu de klikejar.
els cresadors de la partida son nomes aixo

Jeronimo
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 14 abr. 2004, 16:22

Cambio de 'creador de partida'

EntradaAutor: Jeronimo » 12 feb. 2005, 14:19

Hola

Desconozco el codigo fuente del butinet.exe pero me imagino que la comunicacion va por sockets. Esta podria ser una solucion

Todo jugador tiene un numero asignado y si el jugador 2 detecta que a perdido la conexion con el jugador 1, podria asumir la condicion de creador de partida. El unico paso previo seria conocer las IP de los otros 2 jugadores. Solo es una idea...

Acabo de votar para el boton de kickear a jugador. Ya que yo abri el topic, es evidente que he votado a favor aunque he escogido la opcion 2 ya que alguien ha apuntado que el tema insultos es algo subjetivo y podria ser que toparamos con un "creador" demasiado sensible......

Jeronimo


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Bing [Bot] i 40 visitants

cron