A qui correspongui...

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Agusti
Recontro
Recontro
Entrades: 33
Membre des de: 19 set. 2002, 12:58

A qui correspongui...

EntradaAutor: Agusti » 18 maig 2005, 00:18

Amb aquest escrit no intento crear polèmica, sinó denunciar un fet que, per a mi, a més de ser intolerable, està al límit de la il•legalitat.

Quan un nou usuari es registra al butinet, hi ha un punt on se li demana la seva autorització per a que especifiqui si vol o no rebre informació relacionada amb el butinet… En el seu moment, jo hi vaig respondre que SI, i des d’aleshores he anat rebent informació relacionada amb aquest espai lúdic on ens trobem per a jugar i fer-la petar de tant en tant…

Fins l’altre dia, en què, sorprenentment, vaig rebre a l’adreça de correu que tinc donada a butinet, una informació que, sota el meu punt de vista, res té a veure amb el butinet… però que, evidentment, es van utilitzar les meves dades de butinet sense la meva autorització per a fer-me-la arribar. Amb la qual cosa, penso que s’està violant la meva intimitat i s’estan utilitzant d’una manera que ratlla la il•legalitat les meves dades personals i privades, proporcionant-les a persones que, si bé estan relacionades amb el butinet, la finalitat que persegueixen no ho està.

M’estic referint a la informació del 1r campionat de botifarra de Barcelona, el que han anomenat com a BUTIBARNA, que amb el butinet, al meu criteri, només té a veure en que les 4 primeres lletres coincideixen. Res més. I, a més, també al meu criteri, es tracta d’una activitat que, si bé no en podem dir que sigui totalment amb ànim de lucre, sí que pot deixar (i de fet deixarà), beneficis econòmics a algunes persones.

Qui ha autoritzat a utilitzar o ha facilitat aquestes adreces per a una finalitat per a la qual no s’ha donat el consentiment?

No penso permetre que les meves dades confidencials es facin servir per a altres finalitats a les que no he donat la meva autorització. Si “els vigilants” de butinet són tan estrictes quan a ells “els sembla”, imposant unilateralment el seu criteri, que moltes vegades no respon a la realitat, intentant així apropiar-se en exclusiva del butinet, aquest és el moment de reivindicar que butinet és patrimoni de TOTHOM.

Em considero una persona no problemàtica i, sobretot, molt respectuosa amb tothom que sigui, també, respectuós amb mi, i no penso consentir que se’m falti al respecte d’una manera “capriciosa i intolerant”. Després de més de tres anys de connectar-me al butinet, se m’ha banejat una vegada per expressar unes idees al xat general, sense faltar al respecte a ningú i sense dir noms. Només les altres dues persones amb qui estava mantenint la conversa (i potser algú més, a part dels “interessats”, és clar), podien saber de què parlàvem… i per aquest motiu se’m va banejar, sense cap mena d’avís i sense cap mena d’explicació.

Ah... i deixar d’entrar a butinet no soluciona el comportament autoritari de certs “vigilants” de butinet, ni l’error imperdonable de facilitar dades confidencials dels usuaris de butinet!!! Personalment, crec que és un error donar poders a qui no els sap exercir.

Agustí

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 18 maig 2005, 01:06

Agusti, abans de parlar i de difamar a ningú, informat una mica: CAP email ni adreça d'email ha sortit de la base de dades del ButiNET.

Res mes a dir.

Adeu !

Agusti
Recontro
Recontro
Entrades: 33
Membre des de: 19 set. 2002, 12:58

EntradaAutor: Agusti » 18 maig 2005, 08:57

Amic Carles:

Vaig dir que no volia polemitzar sobre el tema, i no ho faré, però si que m'he de defensar de la teva acusació, dient-te:

1r.- Les meves dades a butinet no són públiques, per tant no estan disponibles per a ningú... tret de que es tingui accés directe a la base de dades.

2n.- L'adreça d'e-mail que tinc posada a butinet correspon a l'anterior proveïdor meu d'adsl i fa més d'un any que vaig canviar. No la faig servir gens perquè només puc rebre i no enviar a través d'ella, per tant no es pot "difondre per ella mateixa".

3r.- Era la meva adreça personal i privada al seu moment, coneguda només per 4 persones més, la honorabilitat, fidelitat i discreció de les quals mai posaré en dubte.

4t.- No sóc l'únic usuari de butinet que s'ha queixat de l'us que s'ha fet per a aquest tema de les dades privades i confidencials que hem lliurat a butinet.

Precisament un d'aquests usuaris ahir a la nit va ser kickejat de butinet per dir al xat general que llegissin l'escrit que havia penjat l'Agustí als fòrums... una demostració més del sentit de "propietat en exclussiva" que algú té de butinet.

Per tots aquests arguments, amic Carles, penso que en lloc d'acusar-me a mi de parlar sense coneixement, hauries d'assabentar-te'n millor tu, perquè podria ser que tinguessis goteres i filtracions a dins mateix, sense tu haver-te'n adonat...!

Penso que el tema és prou seriós com per a que se li dediqui el temps i els esforços que calguin per a aclarir el que ha passat.

Una abraçada.

Agustí

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 18 maig 2005, 10:11

Holes !

Es ben facil: repeteixo el que ja vaig contestat ahir a la nit. CAP adreça de correu (ni cap email) ha sortit de la base de dades del ButiNET.


I pel que fa a les filtracions/goteres: es absolutament imposible, ja que a la base de dades del ButiNET NOMES tenim accés dues persones: Nuka i Jo. Les dues de total confiança per part meva, i cap de les dos hem lliurat MAI cap email.


Per acavar, no fa falta que defensis a l'usuari kikejat ahir a la nit, que ja es grandet i ja se sap defensar sol, i segurament ell sap per que el vaig fer fora.


I no comencem amb frases com:
una demostració més del sentit de "propietat en exclussiva" que algú té de butinet.


Si es volguès això .... aquest post hagues anat a la papelera.

Adeu !

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

Informació personal---> no la donem alegrement

EntradaAutor: blues » 18 maig 2005, 10:24

He llegit amb deteniment el 1er missatge de l'Agustí i no sé veure on està la difamació. Suposo que és segons els ulls amb que un se mira les coses, hi ha gent que per defecte creu que tothom és dolent i si no que ho demostrin!!!
L'Agustí planteja un tema i crec que està exposat correctament, també és cert que és un tema difícil de demostrar. Com difícil de demostrar és també la teva afirmació, Carles (devant el dubte deixem-ho en empat tècnic).
Quan afirmes '..informa't una mica', és possible això?, perque jo veig que quan la gent pregunta coses als fòrums o se demanen explicacions d'algo la resposta sempre és la mateixa 'si no t'agrada no entris...' (cert és que moltes vegades també en ho busquem, jajajjajajajajaja, però coi és que és tant divertit!) per tant, al no poder informar-se'n, un sempre té el dret a sospitar a l'igual que és el teu dret de sospitar que 'estan difamant'.
Però com que és 'casa teva', fes el que te doni la gana.

ARA REFLEXIONEM: molts de nosaltres tenim informació personal de molts altres usuaris del Butinet, teléfons, noms, etc. i no per això la facilitem a qui ens la demani oi???
Doncs en el cas dels E-Mails el mateix, no s'hauria de donar alegrement, perque TAMBÉ és una informació personal, o no?

Moltes vegades la 'gent és feliç' i alegrement dona l'E-Mail d'un usuari a un altre per amiguisme i perque no se considera que hi hagi cap mena de perill, costa força més que te donin un número de telèfon, oi? Doncs l'E-Mail tindria que tenir el mateix tractament, crec,...

Hi ha tot un ventall d'usuaris que se senten ofesos, amb raó, si les seves adreçes de correu electrònic son donades a persones al.liennes al seu entorn. Per tant aquets usuaris tenen el dret a queixar-se públicament i tenen el dret a fer-ho on ells creguin que han sortit l'esmentada informació. Però com sabem tots és difícil demostrar-ho, ...

En el cas concret que ens ocupa el Campionat de Barna... Jo també he rebut l'E-Mail dues vegades; 1er al meu compte de hotmail, que dit sigui de pasada és força fàcil d'aconseguir i un altre al meu compte privat de @xarxainter.net i aquesta adreça no la té ni butinet ni massa gent. Solament la tenen els amics i clients meus.

Particularment els comptes que considero públics (hotmail.com) no me molesta rebre tota mena d'informació, no obstant en els meus E-Mails 'de feina' si que me molesta és més no m'agrada gens que els vagin donant, si de cas que m'ho demani primer, crec que és just. El perquè és força sencill, només hem de veure l'spam que hi ha i us puc assegurar que als que vivim de la xarxa l'spam és una cosa que ens fa molt de mal a tots, per aquesta raó mirem de protegir les 'adreçes bones i de feina', SI US PLAU RESPECTEU AIXÒ!.

Així que tots plegats mirem de no facilitar informació personal sense el consentiment de l'interessat. Crec que seria ho més just.

àpala qui estigui lliure de pecat que tiri el primer pedruscu... però mireu de no trencar cap vidre, que teniu una punteria que fot pena!!!!

Josep M.

CarlesG
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 19 set. 2002, 14:03

COMISSIO

EntradaAutor: CarlesG » 18 maig 2005, 10:28

Proposo la creació d'una Comissió d'Investigació per esbrinar que hi ha de cert en tot això, perquè vist des de fora no puc saber qui dels dos té raó.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 18 maig 2005, 10:33

hola !

A vore, quan deia "informa't una mica", em referia a "pregunta". O sigui, abans d'acusar, investiga que ha pasat, pregunta que pot haver pasat, pregunta si s'han distribuit les adrecés, pensa en quants cops s'han vengut les adreces, pensa com funciona el "spam", etc.

I la difamació jo la vec clara: m'acusa sense proves d'haver donat les adreçes de correu per fer propaganda. Per mi això es difamació.

Adeu !

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 18 maig 2005, 10:35

Carles ha escrit:Es ...CAP adreça de correu (ni cap email) ha sortit de la base de dades del ButiNET. I pel que fa a les filtracions/goteres: es absolutament imposible, ja que a la base de dades del ButiNET NOMES tenim accés dues persones: Nuka i Jo. Les dues de total confiança per part meva, i cap de les dos hem lliurat MAI cap email.


A veure, creure que una base de dades està segura en un servidor compartit (si és el cas), seria talment agoserat afirmar-ho categòricament. Me penso que n'ets conscient tu també.

En tot cas, hauriem de dir que extreure informació d'un servidor i d'una base de dades no està a l'abast de tothom, però no és imposible. Si estic equivocat estaré encantat de saber-ho.

Salut,
Josep M.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 18 maig 2005, 10:54

Mai ho negarè aixo ...... per algo soc informatic :-p

Pero l'agustí no deia que havien piratejat la base de dades, deia que l'havia fet publica, que es molt diferent.

Adeu !

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 18 maig 2005, 10:59

Carles ha escrit:A vore, quan deia "informa't una mica", em referia a "pregunta". O sigui, abans d'acusar, investiga que ha pasat, pregunta que pot haver pasat, pregunta si s'han distribuit les adrecés, pensa en quants cops s'han vengut les adreces, pensa com funciona el "spam", etc.
I la difamació jo la vec clara: m'acusa sense proves d'haver donat les adreçes de correu per fer propaganda. Per mi això es difamació.


Viam Carles home...
Hi ha mes matisos que el blanc i el negre... Ja me sap greu però tens una mica de raó :).
L'Spam és la hòstia i l'adreça d'un pot sortir fins i tot al dominical de El País.

El problema que jo hi veig és 'la forma' amb que se diuen les coses, coi, no seria agoserat pensar que la teva estimada base de dades ha patit un atac, ni series el primer ni seràs l'últim i no per això se t'ha de cruxificar.
De totes formes crec que no és el cas perque per un campionat ja seria un bestiesa crakejar una base de dades... llons quina feinada!!!

Se us altera la sang de seguida. Jo el que veig és que l'Agustí (que per mi sempre ha estat una persona correctíssima) se queixa d'un fet que no hi ha el 100% de certesa que no sigui veritat ni el 100% de ho sigui i l'administrador en comptes de racionalitzar sobre el tema, s'emprenya, clar que se pot emprenyar, però home no tant depressa.

De totes formes en disculpa teva (qui m'ho habia de dir jo a favor del Carles hahahahahhahaha estic pitjor del que em pensava!!!). Mantenir un servei com el butinet pot arribar a la saturació i a la cremamenta i tu ara per ara sembles estar-ho molt, així que suposo que mes relaxadament i més calmat tampoc hi hauria tant mal rotllo.

Això és internet no és el món real, coi aqui hi estem per matar marcianus agafem-nos-ho així, que la vida real està en un altre lloc!

Jo crec (ui ara) que devant el dubte s'hauria de demanar la dimisió de la persona que ha enviat els E-mails (o del que ha donat l'ordre), al menys de manera cautelar fins que s'esbrini la veritat, si és que hi ha alguna de veritat.
La causa: haber enviat E-Mails no sol.licitats a gent que no els ha demanat. Però vamos en aquest país mai ningú ha dimitit!!! Així que entendrem que no ho facis tampoc tu :) i no t'ho tindrem em compte ;)

Ni blanc ni negre, però sí tot el contrari...
Josep M.

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 18 maig 2005, 11:07

Carles ha escrit:Pero l'agustí no deia que havien piratejat la base de dades, deia que l'havia fet publica, que es molt diferent.


Home l'Agustí té el dret a queixar-se si té dubtes i creu que ha estat del Butinet on ha sortit la informació. De totes formes la resposta sempre és mes sencilla que tot el que naltres podem deduir, segur que la persona que ha enviat els email en pot dir d'on els ha tret i veurem que no és cap misteri.

Reitero en el fet que moltes vegades la gent s'emprenya per la 'forma' amb que un contesta... tot plegats hem d'aprendre a comptar fins a tres abans de contestar.

De nou haig de dir a favor del Carles (estic fatal!) que és cert, el Carles te tanta feina sempre que encara que volgués donar les adreçes a algú mai trovaria el moment... així que crec que no ha estat el cas.

Matem marcianus una estona?
Josep M.

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 18 maig 2005, 11:26

bluessssssssssssssss, t'estimutttttttttttt 8) :D :D :D :D

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 18 maig 2005, 11:47

Jo sóc l'enemic BET... no te convé!!!!!

hahahhahahhahahahhahahhahhahahha
muas

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 18 maig 2005, 11:54

Dos cosilles:
- te queixes de que he contestat malament/tens. A vore, crec que al meva resposta es del tot correcta. Accpeto que es "defensiva", pero coi, si no me defenso jo .....

- tambe demanes dimisions per l'enviament de emails, qui ha de dimitir ? la peach, la organitzadora del campionat, i qui se suposa que va enviar els mails, no es @, per tant no pot dimitir de res.

Adeu !

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 18 maig 2005, 12:20

Carles ha escrit:- te queixes de que he contestat malament/tens. A vore, crec que al meva resposta es del tot correcta. Accpeto que es "defensiva", pero coi, si no me defenso jo.....


No me queixava, deia...
No se tracta d'estar tant a la 'defensiva' si hagués estat jo que hagués obert el debat encara ho haguessis pogut estar per les animalades que puc deixar anar en un cm cuadrat de pantalla...
Però amb l'Agustí??? Que mai he vist que diés res fora de to ni al xat ni al fòrum... ho he trobat una mica exagerat. I el primer que he pensat (parlo molt sincerament) és que algú te està passant informes totalment equivocats,...

Carles ha escrit:- tambe demanes dimisions per l'enviament de emails, qui ha de dimitir ? la peach, la organitzadora del campionat, i qui se suposa que va enviar els mails, no es @, per tant no pot dimitir de res.


Viam el tema és demanar dimisions, coi, després si són innocents ja els hi demanarem perdó... que dimiteixi d'+, és que a més no queda be fotogènicament amb una creu al damunt coi!
Parlant mig en serio (però poc, perque jo tinc alergia a la serietat), jo crec que la informació que me vàren passar és publicitat del campionat i dels locals comercials que hi col.laboren o el que sigui res a dir a la meva compte de hotmail.com perque el considero un compte públic... ara la de @xarxainter.net demano que no s'usi mes que pel que jo autoritzo crec que és just.

Que dimiteixi, tot el món mundial coi... I si no volen dimitir que no ho facin, crec que ja he dit que en aquest pais ha dimitit mai ningú...

Ah, que dimiteixin també els robots del DeepButi per sortir d'as tenint el rei. I que dimiteixi també el que va inventar la botifarra... amb ho maco que és la garrafina coi....! I posat a demanar dimisions que dimiteixin les 4 manilles que perque me les fallin...


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 37 visitants

cron