LLISTA DE PERSONES QUE MOSTREN MALA ACTITUD

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 24 feb. 2006, 10:03

Ja tens una manera de fer-ho, crea partida privada i convida a qui tu vulguis.
NO A LES LLISTES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mes no imagino un xat sense poder veure els "ingeniosos" comentaris dels "mestres" i similars. com aquells, per exemple, que ara porten una lletra mes per que s'els va bannejar amb una lletra menys ala, ala :lol:

fritz
Barretina
Barretina
Entrades: 360
Membre des de: 22 set. 2003, 12:01

EntradaAutor: fritz » 24 feb. 2006, 15:27

QjQ ha escrit:
A mes no imagino un xat sense poder veure els "ingeniosos" comentaris dels "mestres" i similars. com aquells, per exemple, que ara porten una lletra mes per que s'els va bannejar amb una lletra menys ala, ala :lol:



Ja t'ho vaig dir, trobo que estàs molt més maco.

tane
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 05 maig 2004, 18:32

EntradaAutor: tane » 20 juny 2006, 13:35

Ja no puc més amb els jugadors online. És pràcticament impossible acabar una partida. Al moment que fas una jugada que no agrada, la gent deixen la partida penjada.

No s'hi pot fer absolutament res? Jo quedo amb gent per jugar a butifarra entre setmana, i tots comentem que el butinet és desesperant, que no val la pena conectar-s'hi.

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 20 juny 2006, 15:35


... els jugadors online som les mateixes persones què et trobes pel carrer, o son companys al despatx, fins i tot pot ser el teu metge, o el paleta què t'ha fet la cuina. Es questiò d'educació o millor dit, de manca d'educació.

Et recomeno què tu i els teus amics puguin crear partides i així poder convidar a la gent amb qui t'agradi jugar. T'asseguro què hi ha gent què juga de luxe, no abandona mai una partida i fins i tot son simpàtics.

Vinga ànims!

tane
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 05 maig 2004, 18:32

EntradaAutor: tane » 20 juny 2006, 18:45

Em sap greu, però la meva experiència (i la dels amics amb qui jugo en persona) és que cada vegada costa més acabar partides. Hi ha molts jugadors que són uns maleducats: que s'enfaden, foten bronca i deixen partides penjades. Si un cop, després de fer un cabot, i guanyant per uns 90 a 40, em van deixar perquè vaig equivocar-me al clikar trunfo i em van dir que això no ho toleraven!! Potser sí que és la mateixa gent que trobes pel carrer... la que pega empentes i no demanen disculpes, la que llencen papers a terra, la que passen devant teu a les cues, les que criden a un restaurant o fumen a un lloc on no és permés.

No dubto que hi ha molta gent que juga bé, però potser jugueu entre vosaltres. Per mi, quedar per jugar online amb els meus amics no és solució. Ja hi quedo en persona!!! M'agradava jugar online de tant en tant, però cada vegada se'm fa més difícil.

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 20 juny 2006, 19:11

... tots hem sigut nous al butinet i em penso què tots hem tingut i a vegades encara tenim experiencies com aquestes perquè la societat és la què és.

No et dic què crees partides per jugar amb els amics què ja tens... el que pretendia dir-te és què si pots crear partides, pots convidar i no ho faràs al nicks què ja saps què no t'agraden.

El què et puc garantir és què jo creo moltissimes partides públiques (es diuen "Peach") i entro a moltes públiques creades... (això sí .. què no es diguin... "per experts"... "nivel sublime" o "masters del univers") i és on he conegut a la gent què ara convido o em convida

peach
PS. Ahhh i per cert... m'encanta utilitzar la ironia quan em trobo algú d'aquests què van estressats.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 20 juny 2006, 21:23

tane, la peach t-ha contestat prou be, pero volia afeguir, que si que ticn pensat fer algo contra els abandonaments, pero ara mateix no disposo de temps material per fer-ho. Aixi que una mica de paciencia, que en pocs mesos el ButiNET canviara molt.

Adeu !

tane
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 05 maig 2004, 18:32

EntradaAutor: tane » 21 juny 2006, 09:13

Carles, peach.... si teniu raó amb tot el que dieu. El que passa és que m'agrada jugar per relaxar-me una estona, i si haig d'estar pendent de les persones que convido o de les que no vull que entrin a la meva partida... doncs que prefereixo no jugar online. A més, jo crec que tinc un nivell decent, però mai em poso a partides que demanin "experts" o "cracks".

Potser sí que el problema és meu. Però per això em preguntava si es podia fer alguna cosa per no haver d'estar pendents d'aquesta informació. Però que quedi clar que crec que el butinet és fantàstic, i que la feina que s'hi fa és boníssima, i que és un punt de referència per tots nosaltres. Que a vegades ens queixem, però també cal felicitar de tant en tant!!! I gràcies per les vostres respostes, també!!

alp2500
Barretina
Barretina
Entrades: 709
Membre des de: 02 oct. 2002, 12:00

EntradaAutor: alp2500 » 21 juny 2006, 09:41

tane, company no et fagis mala sang per aquestes coses, la societat es així , només et diria que juguis moltes partides publiques al butinet per anar coneixem la gent i un cop ja tinguis una selecció feta ja tindràs resolt el teu problema, això es questió de temps i t'ho dic jo que m'encanta jugar a partides publiques per coneixer gent nova i m'encanta encara mes jugar amb els gran masters del Univers per apendre coses, quan es questió d'apendre sense tens oportunitat fins i tot pots apendre quines cartes no has de jugar

vinga siau
psc


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 33 visitants

cron