Com un pati d'escola

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Gort
Barretina
Barretina
Entrades: 178
Membre des de: 11 nov. 2002, 10:50

Com un pati d'escola

EntradaAutor: Gort » 16 nov. 2006, 15:44

- "Senyu", aquell nen m'ha pres la pilota
- Buaaaaa, m'han donat una patada
- No em volen tornar les bales ("canicas" en castellà)
- M'han trencat la baldufaaaaaa (queda algú que hi sàpiga jugar?)
- Si no juguem a atac-i-gol m'emporto la pilota. Versió moderna: si no accepteu pop com animal de companyia m'emporto l'Scattergories (n'hi ha una altra però és massa gore).

Sembla mentida que persones adultes es comportin d'aquesta manera. No teniu res millor, més útil, profitós ni seriós per fer?

Algú recorda l'últim post que parlés de la botifarra? Deu ser del segle passat, oi?

Per al·lusions: el què hi havia abans nostre no eren robots sinó cartes tirades a l'atzar. I us recordo que segueix vigent el premi de 1.000€ a qui en faci uns que ens guanyin.

Apa, guapos, feu-vos-ho mirar per algú que hi entengui!.

Que perquè estic tant beligerant? Doncs perquè m'acaben de canviar uns cargols rovellats, em fa mal tot i quan vinc aquí per distreure'm una mica em trobo un fòrum ple de BAJANADES.

Ah, per cert. La primera persona del singular del present d'indicatiu del verb saber és "sé", no "ser". Ho sento noi però és que la fas cada vegada i queda fatal.

Apa, que us moqui la iaia.

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 16 nov. 2006, 19:39

Amic gort: Aquest es d'antes d'ahir !!!!!..... (poder es que no mires on cal)


plana ha escrit:Amic Carles G: Sortida de cavall, 15 en val!!!!, acostum-ho a dir jo. Evidentment sortir de cavall només es una jugada molt dolenta si el jugador de la teva dreta té el rei, el company l'as.... i fatalment el jugador de l'esquerra la manilla. Jo crec que la mala "prensa" que te la jugada, es degut al seu volum... 15 punts son molts punts!!!. Ara be, si les cartes estan disposades d'aquesta manera, l'as del company acostuma tenir un mal fí.... es surti o no de cavall. Evidentment es millor esperar que el jugador de la dreta surti de rei, i poder salvar el cavall. Soposso que estadisticament, tenim la mateixa posibilitat de que l'as el tingui el jugador de la dreta, la manilla i el rei el nostre company....i aleshores, sotint de cavall fàs una jugada genial!!! pero no tant estrident com la dels 15 punts.

Al final arribarem a la conclusió de que al joc de la "buti", mai res es igual, (que es el que el fà tan gran!!)... i tot depen de la sort, la situació del marcador, i la col.locació de les cartes... Ah!!! també es important el que s'en diu "jugar be"...

Jo opino que al joc de la "Butifarra" ("Contro", li diuen al Poble), un 80% es sort..... y el 20% restant repartit entre teòrica, tàctica, intuició i sobre tot.... concentració.

Que n'opineu al respecte???????


salut i manilles....

plana


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 62 visitants

cron