Instruccions per guanyar un pernil

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
txemapenta
Botifarra
Botifarra
Entrades: 131
Membre des de: 14 abr. 2004, 17:11

Instruccions per guanyar un pernil

EntradaAutor: txemapenta » 25 feb. 2007, 03:04

Vai tindre el gust de anar ahir a la conca de barberá al magnífic campionat que monta cada any el amic barbut.Tot perfecte.Felicitats.
Tot peró, vai indignarme quan els meus amics peixet i jujubdn es jugavan el ser o no ser.... d'un pernil.
Els seus contrincants fan trunfo, el primer delega i el segon porta 7 espases d'as i 2 semis.........CANTA BOTIFARRA. Ah sorpresa...quina casualitat que el company que delega porta 2 9s i 2 asos......peixet que de tonto non te res pregunta amb que ha fet botifarra i el contrincant li contesta :AMB 2 COLLONS.
La meva pregunta es perqué som tots tan bones persones i permitim que gent d'aquesta calanya embruteixi aquet maravillos joc????
Caldrá ficar arbitres darrere de cada taula??????
Aquesta jugada no mereix targeta vermella i 2 anys de desqualificació???
Dieume malcarat si voleu pero a mi em fan aquesta jugada i si la organitsació no desqualifica als "personajes" en questio m'also de la taula i que es mengin el seu pernil.
Aquest post no es una crítica pel meu estimat amic barbut, només l'estic escrivin per que a partir de YA els organitsadors de campionats comensin a tindre mano dura amb els indesitjables.( i es que apart d'indesitjables tenen molt poca picardia per picarseles......)
Disculpeume per la meva pésima ortografía.
Una abraçada.

Muntana
Barretina
Barretina
Entrades: 161
Membre des de: 07 jul. 2003, 10:15

telepatia?

EntradaAutor: Muntana » 25 feb. 2007, 18:08

Amic txemapenta comparteixo la teva indignacio i m'imagino la emprenyamenta de la nostra parella amiga. Sería interesant denunciar aquesta clase de manca de esportivitat i que quan es montes el proper campionat no s'els deixes inscriura :evil: :evil:

CarlesG
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 19 set. 2002, 14:03

EntradaAutor: CarlesG » 26 feb. 2007, 08:12

Com ja se sap, als campionats fins i tot els robots se les piquen. (I ja em direu que fan els robots amb un pernil!).

P.D. Corro a fer-me insolvent, perquè tinc por que la demanda em presentará l'amo dels robots per protecció al seu honor m'arruinarà.

2ª P.D. Bromes a part, certament la situació que denuncieu és vergonyosa, indignant i dóna una pobra imatge de la naturalesa humana. Em temo que ni tan sols eliminar qualsevol premi avaluable als campionats podrà evitar aquestes situacions, perquè no només la cobdícia o l'avarícia les provoquen, sinó també la vanitat. Està clar, però, que hi ha una relació directament proporcional entre la importància econòmica del premi i la descarada propensió a les trampes d'alguns. Un meu amic va anar a jugar al campionat del Casino de Lloret de Mar i va tornar desmoralitzat: "És que es picaven fins i tot els dosos!", em deia.

En fi, paciència...

PEIXET
Contro
Contro
Entrades: 26
Membre des de: 04 maig 2004, 22:15

EntradaAutor: PEIXET » 26 feb. 2007, 12:43

Bones. El amic txemapenta ha explicat quasi exactament el q va passar. Només comentar que no era la última mà (jo mateix li dic al meu company/a de partida q si perdem la última i li delego, q cante buti), ni tan sols la última rodada, era la 3ª ´mà... I si en les dues primeres partides ja notes esperes "rares", i cartes extranyament "resaltades" un cop arreglades... pos millor denunciar-ho a la organització i q (moltes gràcies al Barbut per col·locar a un membre de la organització a observar, així com per organitzar tan bé el campi).

Aps: i puntualiztar q, el individu en qüestió va dir: "amb un coll i dos collons", encara q en situacións normals, i encara q jugara que el company delegue amb bó, tindre un pal tan llarg d´as i dos semis sense cap posibiltat més d entrada, ell només podría entrar si es dona una carambola rara rara (q casualment es va donar).

Per sort, a la partida es va deixar de veure situacions rares, i com les cartes manen (i sembla q la sort va posar a cadascú on es mereix), varem a començar a veure bó... :lol:

Gort
Barretina
Barretina
Entrades: 178
Membre des de: 11 nov. 2002, 10:50

EntradaAutor: Gort » 26 feb. 2007, 13:32

CarlesG ha escrit:Com ja se sap, als campionats fins i tot els robots se les piquen. (I ja em direu que fan els robots amb un pernil!).

Imagina ... ens les piquem i ni així guanyem! S'ha de ser dolent! :P :P

Al bridge els àribitres poden demanar explicacions d'uns "trumfus" no raonables i si l'explicació no els convenç, penalitzar. Però clar, no voldreu pas que ens comparem amb un joc seriós si ni tan sols les normes de la botifarra són clares! Malahauradament no deixarem mai de ser un joc de pobres ...

Ah! i fins i tot al bridge, un senyor tan "important" com l'Omar Sharif va ser expulsat per fer trampes en un important campionat. Deu ser que els humans sou així :twisted: :twisted:

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 27 feb. 2007, 15:50

Txemapenta escriguè:
Els seus contrincants fan trunfo, el primer delega i el segon porta 7 espases d'as i 2 semis.........CANTA BOTIFARRA. Ah sorpresa...quina casualitat que el company que delega porta 2 9s i 2 asos......peixet que de tonto non te res pregunta amb que ha fet botifarra i el contrincant li contesta :AMB 2 COLLONS.
La meva pregunta es perqué som tots tan bones persones i permitim que gent d'aquesta calanya embruteixi aquet maravillos joc????
Caldrá ficar arbitres darrere de cada taula??????
Aquesta jugada no mereix targeta vermella i 2 anys de desqualificació???


I jo que soc un inocent em pregunto:

1.- Amb dos manilles i dos assos, pq no fà butifarra directament????
2.- Perqué arriscar-se a que el company no entengui la senya.... i faci espases que seria el que fariam gairebé tots????.. pero nomes gairebé!!!.
3.- Es clar que es fan trampes quan es juga!!!!!!... pero on no es fan trampes????.... si ens fem trampes fent un "solitari".... com no volem que la gent que no té res al cervell, no faci trampes quan es juga un "pernil"!!.
4.- Tenim sempre la tenencia a creure que ens fan trampes quan no entenem una jugada ilógica, pero sabem realment com pensen els contraris????
5.- Al joc de la butifarra, cadascú veu la jugada d'una manera diferent, que poder a nosaltres ens sembla absurda..... pero cadascú es cadaqual... tal com deia en Serrat "Cada loco con su tema".
6.- Pensem que la nostra "llogica" termina on comença la de l'altre!!!
7.- Amb la quantitat de partides que es juguen amb un campionat, el % d'incidencies es mínima..... Podem estar contents!!!!!!!

txemapenta
Botifarra
Botifarra
Entrades: 131
Membre des de: 14 abr. 2004, 17:11

EntradaAutor: txemapenta » 28 feb. 2007, 00:34

Plana no savia si contestarte o no, pero ara me dono comte de que tu i jo juguem a un joc diferent.
Punt 1. – Encara que 2 manilles i 2 asos siguin un joc collonut no sería ni la primera ni la darrera vegada que hu pasés…….
Punt 2.-¿per que arriegarse a que no entengui la seva i fasi espases?.La pregunta está mal feta…la pregunta que tas de fer es ¿PERQUE NO FA ESPASES?.
Punt 3.-¿On no es fa trampes?. ¿ya gent que fa trampes fen un solitari? La pregunta deu de ser…..plana ¿per que li donas la volta a tot?. Em sembla que veus normal que la gent se “les piqui” (o aixó em sembla entendre).
Punt 4.-No parlem de entendre o no una jugada dels contraris parlem amb fer butifarra amb un as , 2 semis i cap entrada…………
Punt 5.-¿cadascú veu les jugadas de una forma diferent? ¿et refereixes a aquesta jugada?
Si es així o pensaré qué ets un inocent o realment pensaré que només has fet el escrit per portar la contraria.
Punt 6.-Jo, personalment parlo, mai he pensat que la meva logica acava on comença la del altre. Mal aniría.
Punt 7.-El tant per cent de insidensias als campionats será mínima, tot lo que tu vulguis, pero si una persona fa x kms i deixa les seves obligacions per pasar una bona estona jugan a aquet bonic joc(es guanyi o es perdi) i es trova un fet d’aquestes característiques contra una parella, que , al fin i al cap son uns desconeguts…..¿que ha de fer?¿ficar el altra mejilla?.
I no, encara que siguin pocs NO PODEM ESTAR CONTENTS.
:evil:

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 28 feb. 2007, 11:30

Dons pe tú el "pollastre" txemapenta... tú continua veient el got mig vuit...... que jo m'estimo mes veurel mig ple!!!!!

Que tinguis molta salut i manilles!!!!!

abril74
Barretina
Barretina
Entrades: 322
Membre des de: 09 oct. 2004, 20:08

EntradaAutor: abril74 » 07 març 2007, 21:11

...


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 53 visitants

cron