Proposta de millora

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Proposta de millora

EntradaAutor: Carles » 25 juny 2007, 12:23

Hola ButiNETaires !!

Porto un temps pensant una petita gran millora pel ButiNET i abans de ficar-la en funcionament volia comentar-ho en tots vosaltres.

La idea, és per controlar els que abandonen/no acaben, insulten, no és saben comportar, etc etc.

Al acabar cada partida, sortirà una finestra amb els jugadors de la partida, i es podrà escollir unes opcions prefixades (falta decidir les opcions i en quin nom): jugador correcte (no de nivell), jugador no educat, ha insultat, ha abandonat.

El servidor recollirà totes aquestes dades, i al costat de cada jugador ficarà un "semàfor" de colors (o numèric) per indicar si el jugador es un "bon jugador" o un "mal jugador". El color dependrà de les votacions dels altres usuaris.

Es pot limitar a que un usuari sigui "bon jugador" per que pugi votar, per evitar que algú vagi directament a putejar. Evidentment, si algun jugador va a putejar, se li podran anular els vots fets.

Punts fluixos: els nous jugadors no tindran "reputació", és qüestió de ajudar-los a pujar !!

Un altre problema que em podeu dir es que si algu te un "enemic", aquest li votarà malament sempre ..... la resposta en forma de pregunta és, soleu jugar amb els vostres enemics ??? :-p

Ala, que en penseu ???????

Adéu !

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 25 juny 2007, 13:18

L’idea no es pas dolenta, que ja es dir amb els temps que corren.

Ara be, una pega. Com et redimeixes?. Es a dir en manel vota que soc un jugador dolent, cosa amb la que tindria tota la raó d’altra banda, el següent optimista que digui lo contrari compensa el negatiu amb un positiu?.

Els nicks alternatius serveixen per a fer treballs forçosos de recuperació de l’estima i de la fama?. Dit en plata per a votar-te a tu mateix?.
Anirem pensant-hi :oops:

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 25 juny 2007, 13:59

QjQ ha escrit:L’idea no es pas dolenta, que ja es dir amb els temps que corren.


Uoou, te trobes bé??

QjQ ha escrit:Ara be, una pega. Com et redimeixes?. Es a dir en manel vota que soc un jugador dolent, cosa amb la que tindria tota la raó d’altra banda, el següent optimista que digui lo contrari compensa el negatiu amb un positiu?.


No pots redimir-te. Apart de jugant i obtenint vots positius.
Per exemple, si per ser de color verd, necessites un 90% de vots positius, doncs per cada dolenta, n'hauràs de fer 9 bones :-p

QjQ ha escrit:Els nicks alternatius serveixen per a fer treballs forçosos de recuperació de l’estima i de la fama?. Dit en plata per a votar-te a tu mateix?.


Home, només podràs votar al finalitzar una partida (si no abandones esclar).
Per tant, l'única opció es jugues amb tu sol, i te vas donant vots positius ... quina poca feina no ?

Però això es podrà veure amb facilitat, i es podrà "declarar vots nuls".

Adéu !

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 25 juny 2007, 14:37

Hola, tot el que porti a millorar (o intentar-ho) la convivència entre el col.lectiu, sigui ben vingut d'entrada.

De fet es tracte de crear un ranking, no de coneixements botifarristics, sinós de convivència i educació.... em sembla mes que correcte

El problema (no greu) que es pot donar es el de la "doble personalitat". Quan un tè ganes de "liarla" entra amb el nick "borde".... i el dia que es lleva amb bon peu.... entra amb el nick de "xai".

Ànims, val la pena intentar-ho Carles!!!

salut

fritz
Barretina
Barretina
Entrades: 360
Membre des de: 22 set. 2003, 12:01

EntradaAutor: fritz » 25 juny 2007, 17:49

Bones,
Bé, celebro que tinguis ganes de millorar el web i a més que ens demanis l'opinió.

La meva és que no dedicaria ni un segon del meu temps a intentar educar o assenyalar als usuaris maleducats. El problema de la educació dels usuaris es cura sol, a mesura que entres vas coneixent gent amb la que val la pena jugar i la que no, per tant jo ho deixaria com una petita penitència als novells. Personalment em plantegeria millorar el web pels usuaris que realment volen disfrutar del joc, com ara: un botonet per fer rodes sense necessitat de recrear cada vegada, poder assistir com espectador a partides si el creador ho permet, possibilitat d'expulsar un jugador amb la partida començada...

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

Re: Proposta de millora

EntradaAutor: peach » 25 juny 2007, 18:11

Carles ha escrit:Hola ButiNETaires !!
La idea, és per controlar els que abandonen/no acaben, insulten, no és saben comportar, etc etc.




Jo penso q qualsevol valoració sobre l’educació o el comportament feta pels usuaris i no pel programa sempre serà subjectiva i conflictiva . I em temo molt i molt que no es pot detectar l’educació per software.

“Tira ja mamón... “toca copes collons”... “no tens ni puta idea, la mare q et va parir” ...poden ser reaccions q a algú li semblin d’això de lo més normal i altres pensin q és un comportament inadequat.

Parlar pel xat o pel messenger quan es juga, pot ser avaluat per uns com un comportament inadequat i per altres no.

En altres jocs online, alguns amb un món d’estadístiques de tot tipus sobre els usuaris, no m’he trobat mai una sobre l’educació. Als usuaris conflictius i mal educats reincidents... simplement se’ls treu de la web amb tolerància 0... Com fer-ho? Doncs n’idea... anul•lant el nick, ban per IP; per la MAC address...

En quant a els abandonaments amb la versió actual del programa no es pot saber si et penges o si has marxat sense dir ni adéu.

Hi ha q es penja, torna a entrar i es disculpa per la caiguda... i ha q es queda a la partida sense jugar –potser perq ha passat el jefe i ha minimitzat la finestra del butinet... (o més d’una vegada algú es penja i al quedar-se el nick a la llista dels q juguen es pot interpretar -i s’interpreta per molts- q ha sortit de la partida per jugar a una altre...)

Si per software es controlessin els abandonaments de cadascú, les estadístiques ja serien un barem (i si es un pobre innocent q cau tota l'estona...q canvi de proveedor.. :P)

Jo trobaria interessant l’opció pel creador d’una partida, de poder kikejar una vegada iniciat el joc. Així si algú es penja, pots convidar i la partida podria continuar, i si et toca el impresentable de torn... doncs no tens perq aguantar-lo o tancar la partida. (Si algú la fa servir per treure a algú fora per q sí... doncs es el mateix risc q tenim ara quan tanquen i deixen als altres 3 tirats)

Considero q és molt difícil trobar l’harmonia q tots desitgem al butinet amb els tropemil nicks q hi ha registrats a un joc gratuït, i més encara quan moltes vegades es confon les normes de convivència amb dictadura i les crides d’atenció amb actituds policials.

PS: Si no ens posem d’acord si la buti es juga lliure o obligada o si amb As-rei s’ha de sortir d'As…

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 25 juny 2007, 21:10

la buti es juga obligada, lo altre es la Buti lliure
:P

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 25 juny 2007, 21:52

La buti es juga lliure.... lo altre es buti obligada!!!!!

:roll: :shock: :lol: :lol:

o no???

baby
Barretina
Barretina
Entrades: 259
Membre des de: 05 oct. 2002, 14:35

EntradaAutor: baby » 25 juny 2007, 22:46

Per mi, la butifarra es juga/és lliure............ lo altre és.... lo "altre".... digueu-li com vulgueu.... tot i ke tb jugo a lo "altre" si es tracta de passar una estona amb amics.......és facil......s'assembla a la butifarra.....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:



baby

baby
Barretina
Barretina
Entrades: 259
Membre des de: 05 oct. 2002, 14:35

EntradaAutor: baby » 25 juny 2007, 23:34

Respecte a la millora q proposes Carles..... no li veig la punta... i més si això t'ha de prendre gaire temps del teu maravellós temps.....
Jo preferiria millores com les q proposa en fritz....

Saps? Sempre s'acaben invertint el temps i els recursos intentant arreglar lo "inarreglable".....q un es maleducat? baneig, q un insulta? baneig i aixi.... si volen jugar ja tornaran i es comportaran..... i si sol entren a molestar ja s'en cansaran, dic jo...... per sort encara avui trovo gent desconeguda q son formals.. (dec tenir més punteria q altres)........

I si uses el teu temps de cara als nens i nenes bons del buti, q disfrutem jugant i anant de bon rotllo, tant nouvinguts com veterans? No ens ho mereixem o ke?

M'encantaria poder entrar a una partida com espectadora (amb el vist i plau del creador clar) o tb m'agradaria enviar un missatge privat per avisar amb algu ke ja puc jugar pq la nena ja dorm, o ke no puc jugar pq estic vigilant la sopa, sense q ho hagi de saber tot el xat.... Lo de les rodes tb estaria bé poder fer-les sense tenir q crear de nou cada cop...

Un cuarto de les rates es el ke fa falta.......... :wink:


baby

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 26 juny 2007, 11:46

Coi, ara que hi penso, oi que un cop començada la partida el creador no pot quiquejar ni bannejar a ningú?
Pos potser que comencem per aquí no, No dèiem que els creadors de partides érem sobirans a les nostres partides. El cert es que no podem fer fora ni tan sols a qui s’ha penjat.

Si el que es tracta es de posar prioritats jo faria el següent ranking.
1.- Organització de campionats online: Fet per software permetria les següents coses:
1.1. Inscripcions. Qualsevol proposa la creació d’un campionat, posant data i hora, la gent s’apunta i a l’ hora predeterminada es tanca i es crida als jugadors.
1.2. Circulació de “taules”. El ordinador ja coneix els resultats de les taules que juguen, fa els sortejos i situa als jugadors automàticament a les noves taules
1.3. Control dels punts, parcials i acumulats. Evidentment va guardant el resultat de cada taula els acumula i fa les classificacions finals. Coi i si voleu els hi dona “ranking” i els acumula per els viciosos.........
Conclusió: Relatiu, sempre es relatiu, poc esforç i important guany, llei bàsica de l’economia...................................
1.4. Campionats de dats pre-donats: Fantàstic per Software, tots els problemes que te la seva execució en real es minimitzen “virtualitzant-lo” vosaltres sabeu la despesa de “gomets” que costa. Els “lios” Nort Sud, Est i Oest............................ , l’entrada de dades.
Insisteixo el millor tipus de campionat per fer per ordinador.

2.- Rodes:
2.1. Cert vaja rotllo entrar i sortir per a fer la roda, a mes es podria fer estadístiques de considerar-ho tot la mateixa partida i posar punts a favor i en contra de cada jugador, com a curiositat coi......................

3.- Repetir una partida amb altres jugadors: Imaginem una partida mítica que han jugat uns altres companys, per que no ha de ser possible, via software, poder-la repetir amb 4 persones diferents a veure quins resultats donaria?

4.- Modificar el estat: Coi i si jo vull posar que estic atontat? Ara o dormo o menjo o treballo o no hi soc que ja es un estat curiós el no ser-hi.........................si hi ets caram caram.

5.- Entrar a veure partides:
5.1. Ni ho considero, no m’ha agradat mai tenir gent al clatell. Potser per que no tingui res per ensenyar.............
I mes i mes coses

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 26 juny 2007, 13:16

QjQ aquesta vegada t'as pasat!!!!.... quin despilfarro d'idees; i ben mirat nia unes quantes que no tenen desperdici.

Jo afeixiria:

1.- Suprimir la botxina (la trobo inútil... i molesta)

2.- Estudiar la posibilitat d'incluir el "butifolla" amb les opcions de partides.... seria una opció de joc individual, pero té la pega de no poder donar les culpes a l'altre!!

3.- A part de per provocar errors o fer renuncis conscienment, serveix per algo més l'ajuda nul.la????, jo la suprimiria

QjQ, els faries lliures..... o de l'altre manera de jugar??? :lol: :lol: :lol: ...... els campionats.... aisenyor!

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 26 juny 2007, 17:33

Jo voldria recordar les 43 respostes a la pregunta: Que trobeu més interessant / important per al butinet? http://www.butinet.cat/forums/viewtopic.php?t=749

Penso que van sortir propostes prou interessants i que per falta de temps no es van poder fer.

Jo és que vaig votar pels campionats on line .... i és que em faria molta il-lusió ...... :wink:

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 26 juny 2007, 19:53

Coi per molt que siguin 43 respostes, primer son del 2005 ,coi coi que lluny queda, segon a part de les de un tal Quiquet i alguna mes no en veig masses que diguin alguna cosa que no es digui ara, per tant o el Jefe es lent de feina o l’idea mes desitjada son els Campionats online.

Per tant i en el meu pobre entendre

CAMPIONATS ONLINE YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Si no tens una idea millor clar

Profeta
Botifarra
Botifarra
Entrades: 100
Membre des de: 18 set. 2002, 04:43

EntradaAutor: Profeta » 10 jul. 2007, 22:44

Sobre el rànking semblaria natural que els jugadors que tinguin més bona valoració tinguin més pes a l'hora de determinar el ranking dels altres (és una mena de PageRank).

Sí, estic viu, un dia d'aquestos penjo explicacions i més coses, ...


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 47 visitants

cron