es trist...........

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

es trist...........

EntradaAutor: plana » 28 jul. 2007, 17:21

Hola Carles: Soposo que no et dic res que no sàpigues, pero darrerament la actitut de algún dels components del nostre colectiu està superant tot lo humanament aguantable.

Som molts, que els continus insults no ens afecten massa, pero en canvi em consta que nia d'altres que no poden soportar aquesta situació, i s'estan plantejant abandonar el ButiNET... o ja ho han fet.

Soposso que no deu tenir una solució fàcil, pero s'està creant un ambient al xat general, que comença a ser el contrari del que tots voldriam. Crec que es urgent una restructuració del ButiNET, amb els controls que facin imposible una situació com la que estem patint actualment. No et tremoli el pols si es perd una part dels nicks actuals, i no hem refereixo només a sistemes de pagament, més be un sistema que pugui excluir les persones que es salten greument les normes ja establertes.

Poder, i em dol moltíssim dir.ho, sería millor tancar una temporada el ButiNET, i començar de cero amb un nou sistema.

No vegis amb les meves paraules cap crítica, escric aixó per amor al ButiNET i tot el que m'ha donat

Una abraçada
alfons/plana

juando
Contro
Contro
Entrades: 29
Membre des de: 26 abr. 2007, 12:10

n'estic d'acord...

EntradaAutor: juando » 01 ago. 2007, 18:25

fa poc temps que estic a butinet i la veritat que el trobo extraordinari, hi ha gent molt bona, i no em referiexo com a jugadors/es, que també, sinó com a persones, però n'hi ha que a la mínima en solten cadascuna que fa tremolar i a mi no és que m'efecte, fa massa temps que tracto directament en gent de tota mena, però és així, que hi farem!, jo no et proposo, Carles, començar de nou ni buscar formes inquisitòries, sinó pregar a la gent pel respecte envers els demés, en sàpiguen o no de jugar., gràcies.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 08 ago. 2007, 17:04

Hola Plana !

El tema és molt complex, i molt difícil de tractar i encara més de solucionar.

Per començar, és un problema que afecta tot internet (xats, comunitats, fòrums, etc), i el ButiNET no es mes que una altre comunitat virtual.
Els individus que és comporten incorrectament de forma repetitiva, son coneguts com: Trolls.

Per desgracia, contra un Troll, no s'hi pot fer res, RES. Se'l pot advertir, se'l pot fer fora, se'l pot banejar, etc. Però res no l'afecta, ell seguirà amb el seu joc. Si se'l baneja ... canviarà la IP o farà servir un proxy. Qualsevol impediment que se li fiqui, farà que el Troll entri amb mes força.

Diré mes, creus que no ho he provat???? He mantingut llargues converses amb ell, le banejat, le amenaçat, etc.

Realment, amb els Trolls si que es pot fer una cosa: NO alimentar-los. O sigui, no parlar-lis, no donar-lis corda, no tornar-s'hi, IGNORAR-LOS. Per exemple, per un Troll és una satisfacció MOLT gran que algú abandoni per "la seva culpa".

Siguem realistas, hem tingut uns quants Trolls coneguts al ButiNET, i sempre se n'han acabat cansant. I n'han muntat de ben grosses !!!. Alguns han desaparegut, però la majoria o segueixen jugant amb el seu nick original, o segueixen jugant amb altres nicks (us vigilo ;-).

I no crec que els Trolls actuals (que em dona al sensació que últimament estan mes tranquils) siguin pitjors que alguns del passat, sinó feu una mica de memòria. Simplement, ignorem-los, ja es cansaran.

---------------------------

Un altre tema, es la gent que abandona el ButiNET teòricament per culpa d'un Troll. Només puc dir que em sap molt de greu.

Ni que no ho comparteixo. El ButiNET es una comunitat molt gran, fiquem que de 10.000 persones (per dir una xifra). On alguns veuen una ocasió per marxar, jo trobo 9.999 per quedar-me i continuar.

---------------------------

El tema de "començar de nou", o deixe-m'ho en canviar alguns aspectes, els que em coneixeu fa molt que hi dono voltes.

L'única solució que hi veig, és la de fer pagar.

I ara mateix l'únic problema que tinc és econòmic. Bàsicament, l'etapa d'estudiant s'està acabant. Per tant, o em fico a treballar i no tindré temps pel ButiNET. O treballo pel ButiNET, que realment és el que jo desitjaria. Però això te unes despeses inicials i fixes que no se si es podrien arribar a assolir.
En resum, per poder començar en serio i fer les coses legalment, hauria d'estar donat d'alta com autònom, i això son unes 300 euros mensuals (seguretat social i no se quines histories mes). Apart, el manteniment de servidor, que podem estar parlant de 300 euros mes mensuals.

Adéu !

josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 12 ago. 2007, 06:26

Recomano la lectura del següent article:

http://cronopios.net/Traducciones/trolls.es.html

I també recomano, seguir els consells que hi han ...

rimbombante
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 77
Membre des de: 28 oct. 2003, 18:44

EntradaAutor: rimbombante » 12 ago. 2007, 12:41

Bon dia a tothom!

Seguint les recomanacions dels company josep1945 he llegit l'article que ens recomana sobre els trolls. Dediqueu-hi els cinc minutets que tardareu en llegir-lo, val la pena!

Gràcies, josep1945, per un article tan propedèutic. En seguirem les seves doctes indicacions. Butinaires, feu-me un favor, llegiu-lo!

Salut a tothom i força manilles!

josep (rimbombante)

africa_
Contro
Contro
Entrades: 2
Membre des de: 05 gen. 2007, 04:53

EntradaAutor: africa_ » 06 set. 2007, 14:18

No entenc perquè es permet, no es poden fer fora 1000 nicks,. .... si cal, ?
africa_ l’ha editat per darrera vegada el dia: 10 set. 2007, 02:15, en total s’ha editat 1 vegada.

alp2500
Barretina
Barretina
Entrades: 709
Membre des de: 02 oct. 2002, 12:00

EntradaAutor: alp2500 » 06 set. 2007, 14:33

Bé la democràcia dona llibertat d'expressió però la veritat sigui dita si aquesta s'aprofita per atacar amb l'anonimant no deixa d'esser un combardia , i atacar a una persona amb enfermetats incurables (tingui o no la persona l'enfermetat) es una conducta impresentable,
lo més sacarstic de la situació que despreès aquest personatges demanen justícia, ja ho veien els mes vells del meu poble la justicia està feta perqué els culpables puguin demostrar la seva inocència
Això es lo de sempre tu acusa que l'afecta tindrà que demostrar la seva inocència, Bé però la conclusió que trec jo de tot això es que el temps posa a cadascú al seu lloc, i en cas del personatge de dalt per ami ja he vist quin es el seu

vinga a reveure
psc

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 06 set. 2007, 14:59


En referencia al incident al xat d'aquest migdia, el Carles ja ha sigut degudament informat i prendrà les messures pertinents.

Es realment lamentable un fet com aquest.


peach

PS: Si algú es pregunta perq encara aquest usuari és al xat, la resposta és perq només el Carles té les eines per impedir q torni a entrar tantes vegades com vulgui fer-ho

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 06 set. 2007, 17:23

peach ha escrit:
En referencia al incident al xat d'aquest migdia, el Carles ja ha sigut degudament informat i prendrà les messures pertinents.

Es realment lamentable un fet com aquest.


Si, es lamentable.

peach ha escrit:PS: Si algú es pregunta perq encara aquest usuari és al xat, la resposta és perq només el Carles té les eines per impedir q torni a entrar tantes vegades com vulgui fer-ho


Això sobrava.

Adéu !

1717
Barretina
Barretina
Entrades: 191
Membre des de: 29 oct. 2005, 17:59

Re: es trist...........

EntradaAutor: 1717 » 06 set. 2007, 18:15

bones tardes a tots,
Un cop asabentat del que ha pasat aquest mati al xat, vull donar tot el meu suport al Alfons, entre altres coses, perque es la única persona que conec realment, (els altres sous fins ara virtuals), ja que he tingut la sort de conviure un cap setmana amb ell, a casa seva, on no cal dir-ho me ha tractat inmillorablement be. No obstant aixo, la meva reacció, al llegir el lamentable espectacle, organitzat per aquest descerebrat, es de total indignacio, hagi passat al plana o a qualsevol dels demes usuaris del Butinet.
Per tant i com una de les moltes messures, que soposso, es pendran per part del Carles, faig public que tot i que personalment mai he tingut cap problema amb la desgracia aquesta de usuari, ni tornare mai mes a jugar, ni a parlar, amb aquest eslabo perdut de l'humanitat, ni amb ningu que a partir d'ara jugui amb ell, per tant us agrairia, els que ho fesiu, que us abstinguesiu de convidarme.
Agrairia també als pocs usuaris, que fins ahir, com un servidor, continuavem jugant, que apliquesiu aquesta mateixa messura si ho considereu oportu.
Res mes, tan sols dirte Alfons que estic amb tu, i als puristes de la llengua catalana, que me perdonin per les moltisimes faltes que heu trovat, pero no en se mes.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 07 set. 2007, 18:52

Ni en la més esotèrica i rebuscada interpretació d'un mal entés concepte de la llibertat d'expressió és tolerable ni digne que aquest post segueixi visible.

Amb tots els respectes, per ser ben educat, els administradors del ButiNET que permeten que encara hi sigui demostren una molt baixa categoria moral.

Ni a la paperera ni enlloc.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 07 set. 2007, 18:57

Quina part del meu escrit no has entès ??

Repeteixo:
Per desgracia, contra un Troll, no s'hi pot fer res, RES. Se'l pot advertir, se'l pot fer fora, se'l pot banejar, etc. Però res no l'afecta, ell seguirà amb el seu joc. Si se'l baneja ... canviarà la IP o farà servir un proxy. Qualsevol impediment que se li fiqui, farà que el Troll entri amb mes força.

Diré mes, creus que no ho he provat???? He mantingut llargues converses amb ell, le banejat, le amenaçat, etc.


En resum, ara mateix, l'única forma d'impedir que entri, és tancant el ButiNET.

Adéu !

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 07 set. 2007, 19:01

Si va per mi (que no ho sé), he entés tot el teu escrit i no cal dir-te que sé perfectament què és un troll i com tractarlos.

La qual cosa no té res a veure.

Aquest post és indigne i no es pot permetre que estigui visible. És així de simple.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 07 set. 2007, 19:06

Aleshores parlem de coses diferents ....

I si, dec tenir una baixa categoria moral, per que no entenc que te de dolent aquest post. Bàsicament s'està parlant d'un problema greu del xat.

Adéu !

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 07 set. 2007, 20:27

No, no s'està "parlant d'un problema greu del xat". Parlar, educadament, es pot parlar de tot.

Però en aquest post hi ha la reproducció d'una conversa plena d'insults personals. Insults que cap moderador hauria de permetre. I menys deixar-los públics en un fòrum.

Si "no entens que te de dolent", és que tenim categories morals diferents.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Bing [Bot] i 42 visitants

cron