Rànquing - Ajornar una partida ???

Per parlar i debatre sobre el rànquing.

Creieu necessari poder ajornar una partida (per caiguda per exemple) i continuar-la un altre dia ????

Si.
1
10%
No.
9
90%
 
Vots totals: 10

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2245
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Rànquing - Ajornar una partida ???

EntradaAutor: Carles » 28 gen. 2010, 22:53

Hola !

Doncs això, creieu necessari poder ajornar una partida (per caiguda per exemple) i continuar-la un altre dia ????

S'hauria de resoldre que passa amb el dat en curs .....

Adéu !

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 28 gen. 2010, 23:00

Acabar la partida un altre diaaaa ?? ni pensar-ho, pero ni de conya !!, Es mes en tots els respectes es ridícul , fos una partida al parxís :-p

YruNe
Botifarra
Botifarra
Entrades: 102
Membre des de: 11 set. 2003, 01:57

EntradaAutor: YruNe » 28 gen. 2010, 23:44

Estic amb la Bet.... ja em costa prou trobar temps x jugar al butinet com x coincidir am les mateixes persones tenir totes ganes d jugar en akell moment i despres posarnos a tornar a perdre uan partida k ja estavem perdent ... jejejejejejeje i si anes guanyant prefereixu pensar k le guanyat :P

josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 28 gen. 2010, 23:57

Ja que està en el subforo de rànquing, entenc es parla d'ajornar partides de rànquing.

Bé, he votat no, sobretot per que penso que quan 4 jugadors comencen una partida es compremeten a acabar-la en un temps més o menys prudencial.

Per tant, si a algú li surgeix un compromís, doncs o que es pugui tancar per consens o que senzillament tingui assumit el risc i marxi, previ avís als companys i, en el cas de que hi hagi una "caiguda" de llarga durada, doncs que tambè els que queden puguin tancar la partida per consens o bé senzillament que se li doni per "abandonada" al caigut.

Com diu el Carles, qué passaria amb el dat en curs ? ... bè s'haurien d'haver guardat les cartes i quan es decidis seguir la partida, repetir las jugades tal i com s'havien fet (costós de programar, però mira ... ).

Ara bè i amb l'ELO dels jugadors ?, si tenen una partida pendent ... fins que no s'acabi, no haurien de poder jugar altres partides de rànquing, ja que, si ho fesin, estarien alterant tot el sistema de càlcul.

I si quan decideixen seguir la partida un dels usuaris ha deixat de ser abonat ?

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 932
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 28 gen. 2010, 23:57

No estic d'acord.

Ens compliquem massa la vida. Es busca substitut i s'acaba.

No és troba, es tanca i llestos

Mira que soc súper contraria a dir que NO, però amb pena al cor ho dic.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 837
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

AJORNAR PARTIDES.

EntradaAutor: corpetit » 29 gen. 2010, 12:58

Bon dia,

En primer lloc, ja he explicat que no hi ha cap problema en reiniciar un dat ja començat. Altra cosa és la feina que pugui portar, que la desconec totalment.

http://www.butinet.cat/forums/viewtopic ... 9&start=90

Estem parlant només de partides de rànquing. Es pressuposa que se’ls exigeix un rang superior de seriositat. Quants jugadors queden per fer campionats, i ara no podran quedar per acabar una sola partida?

El tema de poder ajornar partides és bàsicament pels següents motius:

1.- No castigar contínuament amb penalitzacions els que cauen contínuament.Tranquil·litat pels que pateixin aquest problema.

2.- Que ningú es pugui aprofitar dels caiguts, per abandonar ells mateixos la partida. Cosa que passa ara i ni tan sols se’ls pot retreure.

3.- Perquè tots els jugadors sàpiguen que si abandonen la partida, aquesta, tard o d’hora s’haurà d’acabar. No els servirà de res abandonar. A les tantes partides inacabades pels seus abandonaments, que se’ls veti la seva participació en el rànquing. Per tant, mesura dissuasiva.

4.- Per no afavorir (tal i com passa ara) el company del que abandona. Tema ja més que comentat.

http://www.butinet.cat/forums/viewtopic ... c&start=60

5.- Molta més seguretat, consistència i fiabilitat del propi sistema de rànquing ja que disminuirien les partides inacabades.

Aquesta mesura seria molt més efectiva i complementada si s’apliqués la norma dels 3 minuts amb dret a caigudes per parella o qualsevol altre sistema semblant.

Què passaria amb l’Elo dels jugadors en una partida pendent?

- La partida es tractaria com a no jugada fins a acabar-la. Es pot fer de dues maneres: recalcular l’Elo al moment de continuar la partida; o bé mantenir els càlculs d’Elo anteriors. Com més agradi. Fins i tot es podria fer mixt. Si, en el moment d’ajornar-se es superaven més del 50% dels punts en joc (100 punts si la partida és a 101) entre ambdues parelles, el primer càlcul; si no es superaven, el segon càlcul.

- Els jugadors poden jugar sense cap mena de problema les partides que vulguin ja que la partida és té per no jugada. No afectaria en res a la resta d’usuaris ja que l’Elo no variaria en res. En canvi ara, actualment, sí que varia, i molt, ja que si a algú li claven 30 punts perquè ha caigut durant les primeres partides (independentment que estigui guanyant o perdent aquella partida abandonada), això sí que modifica l’Elo dels altres jugadors en què es pugui enfrontar en les següents partides. I es multiplica exponencialment. Això ja passa ara i, pel meu gust, en excés, la qual cosa desvirtua l’Elo, també en excés.

Tot el que es diu aquí són opinions, malgrat algú pugui pensar que siguin sentències. Adéu.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2245
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 29 gen. 2010, 13:15

Per primer cop, has parlat sense donar sentencies definitives. Es un pas endavant.

corpetit ha escrit:Es torna al començament de l’últim dat, de manera que clickant damunt les cartes, aquestes es van jugant, automàticament i sense possibiliat de modificar res, les del mateix dia o moment de la caiguda, fins arribar just a l’instant on es va deixar la partida. A partir d’allí, continuar normalment.


El trampos de torn podria fer el següent:
Esta jugant, s'ha despistat, i no es recorda si ha sortit la manilla o no.
Fa veure que es cau.
El company, convens als contraris per aplaçar la partida.

Al cap d'una estona (hores? dies?), torna el jugador caigut. I com que casualment estan els 4 sense jugar, decideixen continuar la partida.

El jugador "caigut" mira si ha sortit i no la manilla ..... i juga a conseqüència.

-------------

corpetit ha escrit:No castigar contínuament amb penalitzacions els que cauen contínuament.Tranquil·litat pels que pateixin aquest problema.


Aquest jugador hauria de fer dos coses:
1- Fer revisar la seva línia/PC, per solucionar el problema de les caigudes.
2- Avisar abans de començar a jugar de que cau sovint i que l'esperin.
Per que si els contraris no el volen esperar, menys voldran continuar una partida dies després.

Adéu !

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 837
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

AJORNAR PARTIDES.

EntradaAutor: corpetit » 29 gen. 2010, 15:34

Bona tarda,

Sí, és cert que podria passar això (i no em costa pas dir-ho), en tot cas, només un sol cop (ja comentat). A veure si ho he entès bé. Per tal que no pugui passar això (que, segons el meu entendre, ho faria en moltes menys ocasions, també em puc equivocar), es viable i més convenient que passi el que està passant ara (també ja comentat)?

Si partim d’aquesta base, tranquil, els tramposos de torn s’ho diran per telèfon, no abandonaran la partida per fer-ho.

I sí, és clar, en un món idíl·lic no tindríem aquest problema de les partides inacabades i dels corresponents ajornaments, ja que no n’hi hauria cap que no s’acabés. Però em penso que això, de moment, digues-me pessimista, no és factible.

Els contraris voldran acabar-la, sempre i quan vulguin continuar jugant rànquing, és clar. Ja vaig comentar que es podria establir un màxim de partides ajornades imputables a un jugador o parella. Només cal determinar quant de temps ha de passar per tal que la parella contrària del caigut passi a tindre part de culpa per no acabar la partida. De veritat creieu que som incapaços d’acordar dia i hora per acabar-la? Per exemple (i només és això, un exemple), en aquest cas i passat un determinat temps, sempre es pot establir automàticament el mateix dia de la setmana i hora en què es va començar la partida. Constants avisos d’aquest fet. A les dues incompareixences (el que ha abandonat o caigut ja en porta una) d’una mateixa parella, punts per l’altra.

Tot el que aquí s’ha manifestat són opinions totalment subjectives o, almenys, pretenen ser-ho. Adéu.


Torna a “Rànquing”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: quimktm i 1 visitant