Normatives dels campionats online

Organitzador campionatL'organitzador del campionat serà qui escollirà el sistema de joc, la variant de jocs, i el tipus de partides a que es jugarà el campionat.

En cas de disputes no resoltes en aquest reglament, l'organitzador serà l'encarregat de resoldre-ho i es qui tindrà l'última paraula.

Calendari de campionatsEls campionats es programaran en una setmana vista.

Igualment, es podran organitzar campionats no programats ja sigui per que a l'Organitzador li vagi be a l'última hora, o per que hi hagi demanda.

En aquest cas, s'avisarà tant aviat com es pugi.

En cas que s'avisi amb menys de 12 hores d'antelació, el campionat no es comptabilitzarà per les estadístiques de campionats.

InscripcionsA l'hora d'inscriure't en un campionat, assegure't be del tipus, durada, etc, per si es del teu agrad i si podràs jugar fins el final, ja que un cop començat s'ha de jugar fins el final.

Les inscripcions les han de fet els propis jugadors.

En cas de que no tinguis parella, entra al campionat amb temps suficient per buscar-ne i trobar-ne.

Que algun cop l'organitzador ajudi a fer parelles de joc, no vol dir que sigui la seva feina ni que ho hagi de fer sempre.

En cas que algun dels dos jugadors caigui ABANS de l'inici del campionat, la parella serà desapuntada automàticament pel servidor. Es feina vostra tornar a entrar i apuntar-vos abans de que comenci.

Inici del campionatEl campionat mai començarà abans de l'hora d'inici programada.

Un cap passada l'hora, pot començar en qualsevol moment, quan el servidor ho cregui oportú. Per exemple, si som numero de parelles imparells, s'esperarà a ser número de parelles parells per començar.

Si us plau, no cal que recordeu al Organitzador del campionat que ja es tard, segurament ja n'és conscient, i ja va prou atabalat.

Sistema de joc - Sistema suïsEls campionats de sistema suïs es realitzaran a R rondes i s'hauran de jugar totes.

En cada ronda s'agruparan els jugadors en numero de partides guanyades/perdudes, i dintre del participants d'un mateix grup es farà un sorteig aleatori.

En cas de que un grup sigui imparell, un jugador aleatòriament baixarà al següent grup d'una victòria menys, i el sorteig dintre del grup tornarà a ser aleatori.

EmpatsEn cas que una partida acabi en empat, aquest serà el resultat final de la partida.

A temes de classificacions comptarà com a mitja partida guanyada.

Variant de jocEls campionats podran ser del tipus lliure o obligat, i totes les partides seran d'aquest tipus de joc.

Final de partidaLes partides es faran a P punts o M mans o T minuts, i la partida acabarà amb el que succeeixi primer.

Si tu has arribat a les M mans, ni que hi hagi gent que encara jugui, la partida s'acabarà.

Final per tempsEl final per temps, s'activarà un cop hagin passat els T minuts de la partida.

Aquest temps es global, i afectarà a totes les partides.

En cas que alguna partida comenci mes tard, o hi hagi algun retard per la caiguda d'un jugador, el temps T global de partida se li sumarà el temps perdut.

En qualsevol cas, s'anunciarà periòdicament el temps restant de campionat, i quan s'acabi el temps, es deixarà acabar la ma en joc.

Incompareixença d'un jugadorEn cas que un jugador no aparegui a la seva partida en 2 minuts, es buscarà un substitut. Si en 1 minut no es troba ningú que vulgi jugar al campionat, se'ls donarà la partida per perduda, per tant com a guanyada 51-0 a la parella que estava sencera.

Caiguda d'un jugadorQuan un jugador caigui, se'l esperarà 2 minuts, si en aquest temps no ha tornat, se'l buscarà un suplent.

Si en 1 minut no es troba ningú que vulgi jugar al campionat, se'ls donarà la partida per perduda, per tant com a guanyada 51-0 a la parella que està completa. Si mentre es busca un substitut el jugador caigut torna, podrà seguir jugant.

Si en una mateixa ronda el jugador cau un segon cop, se'l esperarà només 1 minut.

Si cau un tercer cop, al moment es buscarà un substitut, si no es troba ningú, es donarà la partida per perduda, per tant com a guanyada 51-0 a la parella que està completa.

Caigudes del servidor/campionatEn cas que el campionat no es pugi acabar, el campionat contarà per estadístiques de campionat si s'han jugat mes del 61% de les rondes completes.

Per exemple:
  • Si un campionat es de 4 rondes, es contarà per les estadístiques si s'han fet 3 o mes rondes completes.
  • Si un campionat es de 5 rondes, es contarà per les estadístiques si s'han fet 4 o mes rondes completes.
  • Si un campionat es de 6 rondes, es contarà per les estadístiques si s'han fet mes de 4 o mes rondes completes.

Última actualització Tuesday 14th of July 2020 09:54:45 PM - Pàgina generada en 0.0039 segons.