Partida de rànquing

Formes de jugar a la Botifarra per jugadors experts. (Botifarra moderna Vs Botifarra antiga, sortida d'11, sortida de semfallo)
corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 867
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Partida de rànquing

EntradaAutor: corpetit » 12 feb. 2021, 12:56

Algú em podria explicar aquesta mà?
Són d'aquelles que només passen a rànquing?
Buti directa, surt Est.

butirara1.png

butirara2.png

butirara3.png

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 867
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: corpetit » 12 feb. 2021, 13:02

Fins aquí cap problema, tot ben normal.
A partir d'aquí, que algú m'expliqui el nivell de clarividència del que ha cantat buti, un jugador 1800 de rànquing.

butirara4retall.png

butirara5retall.png

butirara6retall.png

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 867
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: corpetit » 12 feb. 2021, 13:13

butirara7retall.png

butirara8retall.png

butirara9retall.png

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 867
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: corpetit » 12 feb. 2021, 13:20

butirara10retall.png

butirara11retall.png

butirara12retall.png


52 a 0.
Au, ara comença a jugar.

abril74
Barretina
Barretina
Entrades: 322
Membre des de: 09 oct. 2004, 20:08

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: abril74 » 13 feb. 2021, 14:10

D'acord queda demostrat que hi ha qui juga brut o s'ha errat al tirar carta, però de què serveix si guixes el nom dels jugadors?

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 867
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: corpetit » 13 feb. 2021, 23:33

Precisament en aquesta partida van jugar legal. La vaig revisar i només hi ha aquesta irregularitat en aquesta mà. Per això no poso els nicks. Així i tot, amb tan sols una partida revisada no es pot estar tampoc al 100% segur, se'n necessiten més.

Si ens deixessin revisar partides la meitat dels primers classificats s'haurien de fer fora del rànquing. Es podrien esborrar els nicks per garantir la confidencialitat però pel que sembla, suposo que no interessa perquè es perdrien alguns ingressos.

I penjo dats d'aquest tipus per fer veure com és de fàcil demostrar que se les piquen. Et pots trobar un dat així en una partida, dos o fins i tot tres. Fins a cert punt pot ser normal. El que no és normal és trobar-te partides amb la meitat de dats inexplicables. I si tenim la possibilitat de revisar més partides i la cosa no canvia, doncs com diria en Schuster: no fa falta dir res més.

abril74
Barretina
Barretina
Entrades: 322
Membre des de: 09 oct. 2004, 20:08

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: abril74 » 14 feb. 2021, 11:19

Una curiositat, als qui encapçalen el rànquing els hi envien algun premi?
No sé, quelcom com una barra de torrons per Nadal, o un calendari dels xenòfobs del FNC per any nou, etc.
Perquè puc entendre que als campionats en els que hi pots guanyar un pernil hi hagi qui doni cops sobre la taula O canti dient "diga'ls-hi" o "fes tu", però per aparèixer en un llistat que miren els qui s'ho miren i no serveix per res, o guanyar una partida jugant brut... no ho puc comprendre.
I si, independentment del que faci l'organitzador de la web, s'han de donar noms i cadascú ja veurà si es tracta d'un error o de que juguen brut, encara que et trobis que algú t'envii amenaces en algun campionat presencial a través d'un company que ja se sap que això d'organitzar dinars a "Xiringuitos" cada tres per "Quatre" crea molts lligams "d'amistat"

erfiug
Recontro
Recontro
Entrades: 42
Membre des de: 13 set. 2009, 16:00

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: erfiug » 15 feb. 2021, 14:52

Interessant com sempre, però realment si el que canta buti vol aspirar a fer un grapat de punts només ho pot jugar tal com ho ha jugat. (no cal ni dir que veient el resultat li surt tot rodó)

A aquelles altures de mà l'espasa ja la té descoberta (molt difícilment el company li pararà alguna basa).
La copa no la pot tornar a tocar, li falten el vuit i el cavall per baixar, i al seu darrere ja sap que no hi ha res de copa.
I al basto lo normal es que sigui Est qui porta el as, i a priori lo més recomanable sigui esperar.

Només queda oros, i amb dos d'as i dèbil no hi ha altra opció que sortir d'as amb esperança que el company faci manilla i alguna basa més.


Serà que jo no sóc mal pensat, o que es un tipus de mà que per sistema cantaria i jugaria de la mateixa manera...

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: DeepButi » 15 feb. 2021, 19:40

La única carta sorprenent d'aquest dat és el Rei d'oro d'Est.

La resta, coincideixo amb erfiug

Diria més. Si se les marquessin, Nord hauria matat la copa de Cavall ... o fins i tot Sud hauria sortit de Sota de copa.

Un dat jugat de manera clara, neta i raonable.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 867
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Partida de rànquing

EntradaAutor: corpetit » 16 feb. 2021, 00:44

Torno a repetir per aquells que no els ha quedat massa clar que aquest dat considero que es va jugar de manera legal. I no pel dat en si, sinó perquè no es va donar cap més situació com aquesta en la resta de la partida de cercar el suïcidi sense haver-hi cap previ senyal. Si tu arrisques sense xarxa com ho ha fet Sud, el normal és que un cop et surti bé i 2 malament perquè tens un company i dos contraris. L'anormal seria que ho fessis 6 cops en una partida i encertessis els 6. Cosa que no va passar, i precisament per això he constatat que no hi veia joc brut per enlloc. I precisament per això es revisa tota la partida, no un sol dat que no és indicatiu de bo i res.

Dit això, obrir un pal a cegues sense saber-ne res jo no ho veig gaire normal. Si alguns de vosaltres de l'anormalitat en voleu fer regla, endavant, aneu-ho provant i ja m'explicareu els resultats. Quan canteu buti obriu el pal dèbil a cegues i d'as, encantat de jugar contra vosaltres.
Aquí li ha sortit bé, però d'agafar els 5 oros a un contrari i l'espasa a un altre (recordar que la sortida d'espasa és dels contraris), llavors possiblement no plegareu basa i en una buti directa sereu vosaltres els que en perdreu 50. Quan es juga l'as d'ors a cegues només portava fets 11 punts, a l'espasa no hi té més basa i es descobreix absolutament dos pals.
Tot va a gustos, si voleu cercar sensacions fortes és una opció. M'agradaria saber què en pensa el vostre company quan surti al revés (el doble de cops). No sé vosaltres, però aquesta jugada no la veig massa sovint. I menys si no estàs obligat a arriscar per marcador.

Est possiblement no posa la petita a la segona sortida d'oro perquè com Nord no ha senyalat absolutament res, el motiu perquè Sud s'encari d'as i posteriorment vagi de petita només pot ser que guardi també la manilla. En aquest cas, si no posa el rei d'oro, aquest el perdria a la tercera sortida d'oro en quedar-li sol. Tal com ha anat la partida s'hi veu obligat. Si Nord hagués marcat oro seria evident que no li posaria, és de calaix.

Una altra particularitat de la partida és que Nord es fa 4 ors de renglera i, tenint l'as d'espasa ferm, no se'l fa i li torna de cavall de copa a la novena basa. L'última carta de la qual marxa Sud en la seguida d'ors de Nord és el 6 de basto. Tranquil·lament li podria quedar un basto i no una copa i perdre l'as d'espasa en l'última basa. No hi veig pas el sentit de fer-se les cartes de palla d'oro i deixar-se de fer l'as d'espasa en un dat tan avançat. Ja només quedaran 3 bases per fer-se. Ho trobo força peculiar també. Ara, si també ho veieu normal de no fer-se l'as ferm a la novena basa i que també ho feu sovint, doncs segurament juguem a un altre joc.


Torna a “Tàctiques avançades”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron