Avís Legal

Condicions generals de l’ús de ButiNET.cat

Titularitat

ButiJocs SL és propietària del nom del domini i titular de la web www.butinet.cat.

Propietat Intel·lectual i Industrial

La totalitat d’aquesta web (text, imatges, marques comercials, logotips, botons, arxius de software, combinació de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts) es troba protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre la propietat Intel·lectual i Industrial. Així mateix, i sense perjudici de lo anteriorment citat, el contingut d’aquesta pàgina web també té la consideració de programa d’ordinador i li és d’aplicació tota la normativa espanyola i comunitària europea vigent sobre la matèria. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta web sense el permís exprés i per escrit de ButiJocs SL.

Els dissenys de les cartes amb les que es juga a butinet.cat estan basats i son propietat de “Fournier”.

Butinet.cat recopila una sèrie d’enllaços a altres pàgines web d’Internet. Aquests enllaços no tenen cap tipus de relació entre Butijocs SL i els altres particulars o empreses titulars de citades pàgines. ButiJocs SL no és responsable dels continguts que es publiquin a les pàgines enllaçades i respecta els drets de propietat intel.lectual que els seus autors puguin tenir.

Accés dels usuaris a la pàgina web

Butinet.cat pot ser visitat lliurement per qualsevol persona. ButiJocs SL no pot fer-se responsable de dels comentaris i opinions emesos pels propis usuaris a través de les eines de comunicació que estan a la seva disposició (xats, fòrums, llibre de visites, etc).

Protecció de Dades Personals

Butinet.cat emmagatzema les dades que l’usuari voluntàriament ha facilitat en el moment de donar-se d’alta com a nou usuari (nick, contrasenya i direcció de correu electrònic) i els generats com a conseqüència de l’ús del servei (horaris i IP d’accessos al Servei i a les partides, ...). Les dades subministrades s’emmagatzemen amb l’exclusiva finalitat de gestionar les partides (nom de l’usuari, nick i contrasenya), d’informar als usuaris sobre la pròpia pàgina web (correu electrònic) i en fer possible l’aplicació de les normes d’ús del Servei (horaris i IP d'accés al ButiNET i a les partides, ...).

En cas que usuari vulgui cancel·lar i/o borrar les seves dades de registre, només cal que envieu un email a l'adreça d'email de contacte amb el teu nom d'usuari i password.

Limitació de Responsabilitat

ButiJocs SL no es fa responsable dels danys o perjudicis directes o indirectes derivats de l’ús de la web, inclosos danys a sistemes informàtics i la introducció de virus.

ButiJocs SL es compromet a posar els mitjans al seu abast per oferir un servei de la major qualitat possible dins de les limitacions pròpies del tipus de servei ofert i del mitjà en que s’ofereix el mateix i es reserva el dret de realitzar els talls en el subministre del servei i les modificacions en el mateix que consideri oportunes. L’usuari assumeix les possibles fallades derivades de les condicions pròpies del mitjà d’Internet tals com talls puntuals en el subministrament del servei, així com talls en aquest mateix servei per treballs de manteniment del programa.

Altres Condicions

  • ButiJocs SL es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els continguts d’aquesta web
  • La utilització de la web butinet.cat implica l’acceptació de les anteriors Condicions Generals d’Utilització


Converses en els xats

El servei posa a disposició dels usuaris eines de comunicació per text en temps real (xats). El servei no es fa responsable dels continguts i opinions exposades pels usuaris a altres a través d’aquestes eines. Les converses mantingudes pels usuaris no són guardades de cap tipus de manera pel servei, si bé existeix una excepció a aquesta regla: Com un mitjà més per poder fer complir les normes d’ús pel què fa al respecte entre jugades i la prohibició de llenguatge inadequat en les comunicacions entre ells al ButiNET, es posa a disposició dels usuaris, en cada una de les finestres de xat que utilitzin, un mecanisme per el que remeten a ButiNET una còpia de la conversa mantinguda durant els últims minuts; aquestes converses són revisades amb l’única finalitat de verificar si efectivament existeix algun cas de comportament o ús indegut del llenguatge, prohibits en els xats del ButiNET. Feta aquesta comprovació, les converses són eliminades excepte en aquells casos en que es comprovi que són susceptibles de sanció immediata o futura.

Els jugadors de ButiNET, pel fet de ser-ho, com qualsevol de les normes d’ús del servei, coneixen i accepten aquest sistema de possible guardat i revisió de les seves converses si ells mateixos o qualsevol altre jugador amb qui comparteixin conversa decideixen en qualsevol moment posar en marxa aquest maquinisme. D’igual manera accepten incondicionalment aquesta labor arbitral del servei i les decisions preses en aquest exercici.

Dades de ButiJocs SL

ButiJocs S.L. - B64707615
C. Pica d’Estats, 30 - Polígon industrial Sant Isidre
08272 Sant Fruitós del Bages, Barcelona.

E-mail: info@butinet.cat

Última actualització Wednesday 11th of May 2022 08:14:43 PM - Pàgina generada en 0.0056 segons.