Normes dels Campionats Online

Apuntar-se als campionats Online significa que has llegit i que acceptes aquestes normes.

Inscripcions

Es feina dels usuaris trobar parella i apuntar-se. Això no treu que l'organitzador del campionat no pugi ajudar a formar parelles entre els jugadors desemparellats.

En cap cas serà culpa de l'organització si un jugador es queda sense parella i no pot començar.

Caigudes durant les inscripcions

Si algú cau mentre s'estan fent les inscripcions, serà desapuntat automàticament automàticament de campionat.

El company de jugador caigut haurà de buscar nova parella o esperar el seu company caigut.

En cas que vulgui esperar al jugador caigut, es recomana avisar a l'organitzador per que aquest pugi decidir esperar o no si ho creu oportú.

Inici de campionat

El campionat començarà a l'hora programada, excepte si hi ha numero de parelles imparells apuntades o hi han usuaris pendents d'apuntar-se i el organitzador decideix esperar.

El moment d'inici del campionat un cop passada l'hora d'inici programada serà escollit per l'organitzador al seu criteri. Es pot tindre en compte per exemple el numero de parelles que falten per apuntar, si hi han jugadors desemparellats que volen apuntar-se o el numero de jugadors que no estan apuntats al campionat.

Per exemple: si a l'hora d'inici del campionat hi ha apuntat un numero parell de parelles i només hi ha un jugador a la sala campionat que no esta apuntat, el organitzador pot decidir no esperar mes, ja que falten 3 jugadors per poder començar.

En canvi, si a l'hora d'inici del campionat hi ha mes d'un jugador a la sala campionat que no esta apuntat i que sembla que es vulguin apuntar, el organitzador pot decidir retardar el inici del campionat per que aquests jugadors es pugin apuntar.

Caigudes

Quan un jugador cau, s'haurà d'avisar al organitzador lo mes ràpid que sigui possible. El company de jugador caigut haurà de dir si vol esperar al seu company o canviar-lo per un altre jugador.

Temps

El temps de joc de cada ronda s'ha de repartir equitativament entre els 4 jugadors de la partida.

En cas que un jugador o parella consumeixi considerablement mes temps que els altres jugadors o parella, ja sigui per caiguda, per problemes amb la connexió, lentitud o qualsevol altre incidència, l'organitzador podrà decidir donar per perduda (0 a 51) a la parella que ha gastat mes temps del normal.

Abandonaments

Si un jugador abandona un campionat abans de que acabi sense motiu podrà ser penalitzat amb la prohibició de jugar els següents campionats.

Per tant, si s'ha de marxar abans que s'acabi, aviseu primer a l'organitzador.

Si caieu i no podeu tornar, aviseu de la incidència tant aviat com podeu.

Classificació:

Com s'ordena la classificació.

Última actualització Wednesday 11th of May 2022 08:14:43 PM - Pàgina generada en 0.0022 segons.